Ο παίκτης της Μπάγερν με το "ελληνικό" τατουάζ!

Ο Τζερόμ Μπόατενγκ έχει πάρει φέτος λίγα λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα της Μπάγερν ελέω τραυματισμού ωστόσο φροντίζει να τραβάει πάνω του τα βλέμματα με τα εντυπωσιακά τατουάζ του. Το τελευταίο μάλιστα παραπέμπει στην αρχαία Ελλάδα (φωτογραφία).

Ο Τζερόμ Μπόατενγκ θέλησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram να αποκαλύψει στους 3.600.000 followers του το τελευταίο τατουάζ που κοσμεί το σώμα του με ένα έργο τέχνης που είναι άκρως εντυπωσιακό και... ελληνικό.

 

Και αυτό γιατί "χτύπησε" στο πάνω μέρος των μηρών του δύο μεγάλες μάσκες από το αρχαίο ελληνικό θέατρο, όπου υπάρχει η απόλυτη αντίθεση, με τη μία να είναι της τραγωδίας και την άλλη της κωμωδίας.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Γερμανίας το 2016 ανέβασε απλά τη φωτογραφία και τα σύμβολα με τις δύο μάσκες χωρίς κάποιο έξτρα σχόλιο, με τον κόσμο να μην χάνει ωστόσο την ευκαιρία να σχολιάσει (θετικά) τις δύο επιβλητικές εικόνες.

A photo posted by Jerome Boateng (@jeromeboateng) on

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.