Σπανός: "Απόλυτα ικανοποιημένος"

Θετική ήταν η εντύπωση που αποκόμισε ο Γιώργος Σπανός κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Καρπενήσι, αναφορικά με την πορεία της προετοιμασίας του Ατρομήτου.
Θετική ήταν η εντύπωση που αποκόμισε ο Γιώργος Σπανός κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Καρπενήσι, αναφορικά με την πορεία της προετοιμασίας του Ατρομήτου. Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου παρακολούθησε την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (15/7) και τις δύο του Σαββάτου και ακολούθως είχε συζήτηση με τον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Παράσχο, για θέματα που αφορούν τον σύλλογο.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας τόνισε χαρακτηριστικά: "Η ομάδα δείχνει πολύ καλό πρόσωπο. Γίνεται σκληρή και μεθοδική δουλειά και κατάλαβα ότι φέτος ο Ατρόμητος θα δείξει ακόμα καλύτερο πρόσωπο από πέρυσι. Η προετοιμασία παίζει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια ενός συλλόγου να πετύχει τους στόχους του, είναι «το Α και το Ω» για κάθε ομάδα και διαπίστωσα οι παίκτες κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να δείξουν το καλύτερό τους πρόσωπο. Όλα κυλούν ομαλά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από όσα είδα".

Από εκεί και πέρα, την Κυριακή αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Κριστιάνο Ρότσα, τα οποία θα δείξουν αν είναι έτοιμος να ανεβάσει ρυθμούς και να λάβει μέρος κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

*** Ρεπό έχουν την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.