Υπέγραψε ο Ζαμπρέλα

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα και με τη βούλα είναι από την Τρίτη (31/01) ο Φαμπρίτσιο Ζαμπρέλα. Ο 26χρονος παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για έξι μήνες και τις επόμενες ώρες θα περάσει και από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη παρουσίασή του Ιταλό-Ελβετού, ο οποίος αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή του ΠΑΣ, μετά τον Γιάννη Ζαραδούκα.

Υπέγραψε ο Ζαμπρέλα

Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη παρουσίασή του Ιταλό-Ελβετού, ο οποίος αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή του ΠΑΣ, μετά τον Γιάννη Ζαραδούκα.

Tην ίδια στιγμή ο Άγγελος Αναστασιάδης θα λάβει τις τελικές αποφάσεις για το αν θα αποκτηθούν τελικά ο Ελληνοαυστραλός Θόδωρος Μαρκέλης και ο Νοτιοκορεάτης Γιόνγκ Γιαν Λι που δοκιμάζονται από την περασμένη Πέμπτη. Η απόφαση του Έλληνα τεχνικού αναμένεται μέσα στην ημέρα. Στα αγωνιστικά θέματα οι παίκτες του ΠΑΣ επέστρεψαν την Τρίτη (31/01) στις προπονήσεις, έχοντας στο μυαλό τους το ματς με την Κέρκυρα.

Η ψυχολογία της ομάδας μετά και την νίκη επί του Παναιτωλικού το απόγευμα της Κυριακής είναι στα ύψη και πλέον οι ποδοσφαιριστές μπαίνουν σε ρυθμούς ΑΟΚ. Το ευχάριστο για τον Άγγελο Αναστασιάδη είναι η επιστροφή του Λεάντρο Μπεσέρα, αφού εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Ζαμπρέλα: Ήρθα για να βοηθήσω τον ΠΑΣ να πετύχει τον στόχο του»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ μετά την υπογραφή των συμβολαίων παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τονίζοντας τα εξής: «Έχω έρθει σε μια ιστορική ομάδα. Ήρθα για να βοηθήσω τον ΠΑΣ να πετύχει τους στόχους του. Θα προσπαθήσω να δουλέψω σκληρά όλο αυτό τον καιρό προκειμένου να υλοποιήσουμε εγώ και οι νέοι μου συμπαίκτες τα σχέδια μας. Το έργο μας δεν είναι εύκολο, όμως με συνολική προσπάθεια είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε».

Την ίδια στιγμή, το βραβείο για το "Best Goal" της 5ης αγωνιστικής κόντρα στην Κέρκυρα παρέλαβε ο Λεάντρο Μπεσέρα. Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής του κέρδισε το συγκεκριμένο βραβείο ύστερα από την κεφαλιά που έκανε, ανοίγοντας παράλληλα και τον δρόμο για την νίκη επί του ΑΟΚ στην εν λόγω αναμέτρηση. Το γκολ του Μπεσέρα υπερίσχυσε έναντι των άλλων δύο τερμάτων με το συντριπτικό ποσοστό του 66,72% ξεπερνώντας τους Κώστα Μανωλά της ΑΕΚ και Νταβίντ Φουστέρ του Ολυμπιακού. Ο Λεάντρο Μπεσέρα σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ δήλωσε πως: «Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που ψήφισε το δικό μου γκολ ως το πιο όμορφο της συγκεκριμένης αγωνιστικής. Είμαι ικανοποιημένος που συνέβαλα τα μέγιστα στον αγώνα με την Κέρκυρα και καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ελπίζω να υπάρξουν και στα επόμενα παιχνίδια τέτοιες στιγμές και η ομάδα στο τέλος να πετύχει τον μεγάλο της στόχο που είναι η παραμονή στην Super League»

News 24/7

24MEDIA NETWORK