Έμειναν στο μηδέν Ολυμπιακός Βόλου και ΑΕΛ

Ελάχιστες συγκινήσεις προσέφερε το θεσσαλικό ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και της ΑΕΛ, το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ. Δοκάρι είχαν οι γηπεδούχοι στο 85ο λεπτό.

Έμειναν στο μηδέν Ολυμπιακός Βόλου και ΑΕΛ

Υπό το βλέμμα χιλιάδων οπαδών του, ο Ολυμπιακός Βόλου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο πέραν ενός σουτ του Ηλία Σολάκη στο 23ο λεπτό, δεν απείλησε την εστία του Ντίνο Σέρεμετ.

Περισσότερες αξιόλογες φάσεις προσέφερε το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης. Στο 71ο λεπτό ο Σολάκης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σέρεμετ από πολύ πλεονεκτική θέση, ενώ στο 85ο η κεφαλιά του Πάτρικ Ογκουνσότο κατέληξε στο δοκάρι της ΑΕΛ. Ως εκ τούτου οι "βυσσινί" διατηρήθηκαν στη 2η θέση της βαθμολογίας (με έναν αγώνα περισσότερο από τα Ψαχνά), ενώ οι "ερυθρόλευκοι" παρέμειναν στην 8η θέση.

Ο Ηρακλής σπατάλησε ένα ημίχρονο στην προσπάθειά του να κάμψει την αντίσταση της Νίκης, η οποία πάτησε πολύ καλά στο πρώτο και αμύνθηκε σωστά στο δεύτερο. Αμφότερες οι ομάδες δεν έμειναν ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα, αφού εκείνη της Θεσσαλονίκης έχασε την ευκαιρία να ανέβει στη 2η θέση κι εκείνη του Βόλου έφτασε τις 6 συνεχόμενες ισοπαλίες.

Έμειναν στο μηδέν Ολυμπιακός Βόλου και ΑΕΛ
INTIME SPORTS

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Δόξα Δράμας και Ηρακλής Ψαχνών. Κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 16ο λεπτό με αδύναμο πλασέ του Άγγελου Σικαλιά που ξεγέλασε τον Κώστα Δαύκο, ενώ οι "μαυραετοί" απάντησαν στην εκπνοή του πρώτου μέρους με ψαλιδάκι του Λευτέρη Ιντζόγλου.

Υπό το βλέμμα ελάχιστων φιλάθλων (η Αναγέννηση Επανομής σφράγισε εισιτήρια μετά από 5 αγωνιστικές), ο Πανσερραϊκός έχασε την ευκαιρία να ανέβει στη 2η θέση της βαθμολογίας, αφού το παιχνίδι έληξε 0-0. Το αποτέλεσμα, πάντως, δεν είναι ενδεικτικό του θεάματος που προσέφεραν οι δύο μακεδονικές ομάδες, ενώ συν τοις άλλοις τα "λιοντάρια" είχαν δοκάρι με τον Γιώργο Σιάκκα στο 20ό λεπτό.

Έμειναν στο μηδέν Ολυμπιακός Βόλου και ΑΕΛ
INTIME SPORTS

Με γκολ του Πασχάλη Μελισσά στο 34ο λεπτό, ο Παναιτωλικός έκαμψε την αντίσταση του Φωκικού και πλησίασε τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Η ομάδα του Μάκη Χάβου ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και, δίκαια, έφτασε στη νίκη με την κεφαλιά του Μελισσά. Στο 88ο λεπτό ο Κώστας Μανιάτης απέκρουσε το πέναλτι του Ανρί Καμαρά.

Έμειναν στο μηδέν Ολυμπιακός Βόλου και ΑΕΛ
INTIME SPORTS

Η Καβάλα υποχρέωσε την Παναχαϊκή στην 7η συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα της, με 2-1 και, πλέον, το ενδεχόμενο του υποβιβασμού κάθε άλλο παρά απίθανο φαντάζει αφού απέχει 3 βαθμούς από τη ζώνη. Ο Ευθύμης Κοτίτσας δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ στο 12ο λεπτό, ενώ ο Ντεμ Εντιαγέ διπλασίασε τα γκολ των "αργοναυτών" στο 64ο. Οι τελείως ακίνδυνοι επιθετικά φιλοξενούμενοι μείωσαν με κοντινό σουτ του Γιώργου Σαλαμαστράκη στις καθυστερήσεις.

Σε ρυθμούς twitter

Έμειναν στο μηδέν Ολυμπιακός Βόλου και ΑΕΛ
INTIME SPORTS

# Ο Αχιλλέας Μπέος στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού.

Έμειναν στο μηδέν Ολυμπιακός Βόλου και ΑΕΛ
INTIME SPORTS

# Εκπληκτική ατμόσφαιρα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου.

Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής

Αναγέννηση Επανομής - Πανσερραϊκός 0-0

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Καλλιθέα 0-0

Δόξα Δράμας - Ηρακλής Ψαχνών 1-1

(44' Ιντζόγλου / 16' Σικαλιάς)

Εθνικός Γαζώρου - Βύζας Μεγάρων 0-1

(53' Χαρτσιάς)

Ηρακλής - Νίκη Βόλου 0-0

Καλλονή - Θρασύβουλος 3-0

(26' Αναστασιάδης, 48' Μαρσέλο, 65' Μανούσος)

Καβάλα - Παναχαϊκή 2-1

(12' Κοτίτσας, 64' Εντιαγέ / 92' Σαλαμαστράκης)

Παναιτωλικός - Φωκικός 1-0

(34' Μελισσάς)

Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΛ 0-0

Δευτέρα 04 Μαρτίου

Απόλλων Σμύρνης - Εργοτέλης (19:00)

Διαβάστε τι έγινε στον Βόρειο και τον Νότιο όμιλο της Football League 2.

ΤΟ LIVE ΤΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK