Η αποστολή του Αρη για Καρπενήσι

Ο Νίκος Αναστόπουλος γνωστοποίησε το Σάββατο τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ακολουθήσουν την αποστολή του Αρη στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι εκλεκτοί του Ελληνα τεχνικού:

Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ραούλ Μπράβο, Νέτο, Ν’ Λουντούλου, Αντρέου Γκουεράο, Μανζινγκά, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Ρόβας, Τάτος, Καπνίδης, Ντούνης, Ιντζίδης, Παυλίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Καρβούνης, Σωτηριάδης.

Η αποστολή του Άρη, που θα αναχωρήσει την Κυριακή το μεσημέρι για το Καρπενήσι όπου και θα διαμείνει στο Hotel Spa Montana μέχρι τις 14 Αυγούστου, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστά και τα φιλικά που θα γίνουν στην περίοδο της προετοιμασίας.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.