Πληρωμές αλά Αλαφούζος ο Καρυπίδης

Διαβάστε το εντυπωσιακό ποσό για τα επίπεδα της Football League που έσπευσε να "σκάσει" ο ισχυρός άνδρας του Άρη στους παίκτες, μετά την έντονη φημολογία που ακολούθησε την βαριά φιλική ήττα απο την Λαμία,πως στην ομάδα είναι απλήρωτοι

Τον Γιάννη Αλαφούζο...αντέγραψε μάλλον και ο Θόδωρος Καρυπίδης. Με τον ίδιο τρόπο δηλαδή που αντέδρασε άμεσα το “αφεντικό” του Παναθηναϊκού στα δημοσιεύματα που αποκάλυπταν οφειλές στο “τριφύλι”,απάντησε και ο ισχυρός άνδρας του Άρη στην έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε μετά την φιλική “4άρα” από την Λαμία, πως οι παίκτες του είναι απλήρωτοι. Και ο μεν και ο δε τα έσκασαν ...

Στον Άρη, λοιπόν, είδαν το...χρώμα του χρήματος με ένα ποσό που είναι εντυπωσιακό για την κατηγορία και για πολλές ομάδες της Football League αποτελεί το ετήσιο μπάτζετ της. Συγκεκριμένα, ο Θόδωρος Καρυπίδης πλήρωσε συνολικά 300.000 ευρώ για δόσεις συμβολαίων που αφορούσαν όχι μόνο παίκτες που αποκτήθηκαν φέτος αλλά και οφειλές σε ποδοσφαιριστές από την περσινή σεζόν που έχουν μπει στα νέα τους συμβόλαια. Προηγουμένως βέβαια τους είχε "κράξει" στα αποδυτήρια για την αγωνιστική τους εικόνα  κόντρα στην Λαμία.

Για να  έχετε συγκριτικό μέτρο ο Άρης του Καρυπίδη έχει μπάτζετ ομάδας Super League αφού κυμαίνεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!