Σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο Μπουγκέρα

Η σπουδαιότερη μεταγραφή του Άρη τη φετινή περίοδο άντεξε μόλις... δυο μήνες στους κίτρινους, έλυσε τη συνεργασία του και λίγο αργότερα ανακοίνωσε πως σταματά το ποδόσφαιρο!

Στις 19 Σεπτεμβρίου ο Άρης, που έψαχνε εναγωνίως στόπερ, ανακοίνωσε την απόκτηση του Ματζίντ Μπουγκερά για ένα χρόνο.

Ο έμπειρος Αλγερινός άσος δεν μπόρεσε να χάσει τα πολλά περιττά κιλά, κάποια στιγμή μάλιστα εξαφανίστηκε και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του με τους κίτρινους.

Στα 34 του χρόνια, ο Μπουγκέρα φαίνεται πως το πήρε απόφαση πως ποδόσφαιρο... γιοκ και για αυτό το λόγο ανακοίνωσε πως κρεμάει τα παπούτσια του.

Στη γραπτή του δήλωσε ευχαρίστησε όλους τους πρώην συμπαίκτες και προπονητές του, έκανε ειδική αναφορά στην Ρέιντζερς και τόνισε πως θέλει να ασχοληθεί με τα νέα παιδιά στην Αλγερία.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...