Τον ανέβασε στη Super League, όμως λέει "αντίο"

O Δημήτρης Σπανός ηγήθηκε με επιτυχία της προσπάθειας του Άρη να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια, όμως στη Super League άλλος θα έχει τα ηνία όπως άφησε ο ίδιος να εννοηθεί...

Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας ο Άρης ετοιμάζεται σιγά σιγά για τη μεγάλη επιστροφή, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την άνοδο και την Κυριακή να δίνει πανηγυρικό τόνο σε αυτήν, υποδεχόμενος τον Πανσερραϊκό σε ένα κατάμεστο "Βικελίδης" στον τελευταίο του φετινό εντός έδρας αγώνα στην Football League.

Η είδηση πάντως από το παιχνίδι ήρθε στο φινάλε (2-0 επικράτησαν οι "κίτρινοι"), με τον Δημήτρη Σπανό να αποχαιρετάει ουσιαστικά τον Άρη κάνοντας δηλώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό.

"Μάλλον δεν θα βρίσκομαι εδώ του χρόνου, αλλά όποιος περνάει από εδώ αποκτά Αρειανά αισθήματα", ήταν οι χαρακτηριστικές του δηλώσεις.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.