Νέα εποχή στον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Τα χαμόγελα αισιοδοξίας επέστρεψαν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, καθώς η ομάδα άλλαξε χέρια και πλέον θα διοικείται από τους αδερφούς Σολομωνίδη, οι οποίοι ήδη έσωσαν το σύλλογο από τον υποβιβασμό στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.
Οι Παναγιώτης και Μάκης Σολομωνίδης αγόρασαν το 89% του μετοχικού κεφαλαίου από τον Κώστα Τσάμη και αποζημίωσαν τους έξι ποδοσφαιριστές που είχαν καταθέσει προσφυγή, σώζοντας έτσι -κατά ένα μεγάλο βαθμό- το σύλλογο από την καταστροφή.

Τα δύο αδέρφια χτύπησαν επίσης την πόρτα και άλλων παραγόντων της Καλαμαριάς για να συνεισφέρουν οικονομικά και να στηρίξουν με αυτόν τον τρόπο το σύλλογο για τη δύσκολη συνέχεια.

«Μέσα σε δύο τρεις μέρες, ήρθαμε σε συνεννόηση με τον πρώην μεγαλομέτοχο και συμφωνήσαμε για τη μεταβίβαση των μετοχών, οι οποίες βρίσκονται πλέον στα χέρια μας. Δεν είμαστε ούτε Κόκκαλης, ούτε και Βαρδινογιάννης. Δεν είμαστε οι μεγάλοι επιχειρηματίες που θα ξεχρεώσουμε από την πρώτη στιγμή την ομάδα. Θέλουμε στήριξη και βοήθεια από τους Καλαμαριώτες για να βγάλουμε από την κρίσιμη κατάσταση το σύλλογο», δήλωσαν μεταξύ άλλων οι δύο «σωτήρες» των "ροσονέρι".

Ο νέος νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Μπάμπης Αποστολίδης τόνισε: «Η φετινή χρονιά θα χαρακτηριστεί ως χρονιά σωτηρίας. Ξέρουμε τι μας περιμένει, αφού τα χρέη ξεπερνούν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Με μικρές προσδοκίες, θα προσπαθήσουμε να νοικοκυρέψουμε την ΠΑΕ. Αυτό που προέχει είναι να κρατήσουμε χαμηλά τα κεφάλια, να σηκώσουμε τα μανίκια και να πιάσουμε δουλειά, γιατί η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Σύντομα θα υπάρξουν και οι οριστικές ανακοινώνεις για τη μεταβίβαση των μετοχών».

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.