Σαλευρής: "Nα ξεπεράσει το σύμπλεγμα της αποτυχίας ο Κούγιας"

Απάντηση στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή η οποία υποστήριζε ότι η Καλλιθέα θα έπρεπε να είχε αποβληθεί από το πρωτάθλημα, εξέδωσε ο πρόεδρος του αθηναϊκού συλλόγου, Νίκος Σαλευρής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σχετικά με τις οφειλές της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ από προσφυγές ποδοσφαιριστών που αφορούσαν την περίοδο 2008-2009 της προηγούμενης διοίκησης Μπιτούνη, υπενθυμίζω ότι έχω καταβάλει μέχρι τώρα το ποσό των 550.000 ευρώ χωρίς να έχω οποιαδήποτε ευθύνη. Το ίδιο θα πράξω και για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή Ογκνιένοβιτς. Θέλω όμως ταυτόχρονα να υπενθυμίσω -γεγονός που άριστα γνωρίζει ο κ. Κούγιας- ότι άλλες ΠΑΕ με νομικά τεχνάσματα διαλύθηκαν, στη συνέχεια μετατράπηκαν σε ΤΑΠ, τέθηκαν υπό ειδική εκκαθάριση και τελικά μετά την ψήφιση ειδικού νόμου τα χρέη τους τα πληρώνει σήμερα το Κράτος και επομένως οι 'Ελληνες φορολογούμενοι.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του κ. Κούγια τις σχετικές με τα δικαστήρια, του συνιστώ να μην ανησυχεί και να ξεπεράσει επιτέλους το σύμπλεγμα της αποτυχίας που τον συνοδεύει. Να είναι σίγουρος ότι η Δικαιοσύνη θα έχει τον τελευταίο λόγο και ότι θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του".

Για συναρπαστικό ποδόσφαιρο βάλε Conn-X TV μόνο με €12.99/μήνα!

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.