Συστάθηκε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Επαγγελματικός σύλλογος είναι εκ νέου ο ΟΦΗ, όπως ανακοινώθηκε την Παρασκευή.

Ο ΟΦΗ έγινε ξανά επαγγελματικό σωματείο, μετά από μία σύντομη "περιπέτεια" στη Γ' Εθνική.

Την Παρασκευή ανακοινώθηκε η σύσταση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία έναρξης λειτουργίας της ανώνυμης εταιρείας, η οποία θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Football League 2016-2017.

Έπεται η εκλογή μελών για τη διοίκηση και η σχηματισμός τους σε σώμα.

Η ανακοίνωση

"Mια ακόμη μέρα ιστορικής σημασίας η σημερινή (Παρασκευή 19/8) για τον ΟΦΗ, καθώς η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, απέκτησε και επίσημη πλέον υπόσταση, με την εγγραφή της στο Υπουργείο οικονομίας, ανάπτυξης και τουρισμού. Οι αρμόδιες υπηρεσίες ενημέρωσαν την Παρασκευή (19/8) το μεσημέρι και επίσημα τον ΟΦΗ, ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία, για την οριστική πλέον έναρξη λειτουργίας της ανώνυμης εταιρείας, με την έγκριση του καταστατικού της, από τις αρμόδιες υπηρεσίες και την εγγραφή της στα μητρώα.

Το επόμενο βήμα, είναι ο ορισμός της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για την εκλογή της νέας διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες".

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!