Πήρε πιστοποιητικό η Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε πως ενημερώθηκε από την ΕΕΑ πως ο φάκελός της είναι πλήρης κι έτσι εκδόθηκε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League. Περιμένουν την ανακοίνωση και στον Πανσερραϊκό.

Αναλυτική η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ανακοινώνει πως της γνωστοποιήθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η έγκριση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου των δικαιολογητικών για τη χορήγηση του πιστοποιητικού, οι άνθρωποι της ΕΕΑ έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την πληρότητα του φακέλου της ΠΑΕ.

Πλέον απομένει ο ορισμός του πρώτου αγώνα της ομάδας μας για τη νέα σεζόν από την ΕΠΑΕ».

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΕΑ θα ανάψει πράσινο φως και στον Πανσερραϊκό για τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα. Αυτό που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.