Κίνδυνος για πρωτάθλημα 17 ομάδων στη Football League

Στον "αέρα" βρίσκεται η συμμετοχή της Ζακύνθου στη Football League, μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, εξαιτίας οφειλών και εκπρόθεσμων παραβόλων για μεταγραφές προς την ΕΠΟ.

Κίνδυνος για πρωτάθλημα 17 ομάδων στη Football League
INTIME SPORTS

Ακόμα ένα πρόβλημα προέκυψε στην... πολύπαθη Football League, αφού η συμμετοχή της Ζακύνθου βρίσκεται στον "αέρα" μόλις μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών της ΕΠΟ απέρριψε την έκδοση 25 δελτίων της νησιώτικης ομάδας, με συνέπεια να συντρέχει κίνδυνος να ξεκινήσει η δεύτερη κατηγορία με 17 αντί 18 συλλόγους.

Με τα τωρινά δεδομένα, άλλωστε, η Ζάκυνθος έχει απομείνει μόνο με 5 παίκτες, αφού δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Ζαουάντ Ζαϊρί, Νταβίντ Ναζίμ, Αμράι Λάλι, Αλάντ Μεντούρ, Ολσι Βούλκα, Στάθης Καραμαλίκης, Δημήτρης Αναστασιάδης, Βασίλης Δόντσος, Παναγιώτης Τατταρίδης, Ραφαήλ Πέττας, Δημήτρης Πολυχρόνης, Δημήτρης Βοσνακίδης, Δημήτρης Παλαμπάνος, Θεόφιλος Σάμαρης, Λάζαρος Ορφανίδης, Θανάσης Μπακατσέλος, Δημήτρης Κοβάτσης, Στέφανος Γεράνιος, Δημήτρης Τσαραούσης, Αργύρης Μουρατίδης, Σωτήρης Ζέλιος, Θωμάς Γραικός, Κώστας Κάρδαρης, Γιάννης Πεχλιβανόπουλος και Παναγιώτης Μυλιόρδος.

Η απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών βασίζεται στο γεγονός ότι πληρώθηκαν εκπρόθεσμα παράβολα και άλλες οφειλές προς την ΕΠΟ, που σχετίζονται με τις αιτήσεις μεταβολών.

Οι νησιώτες βέβαια έχουν καταθέσει έφεση, η οποία θα εκδικαστεί την Τετάρτη (23/09) στο Διαιτητικό Εφέσεων. Εκεί αναμένεται να κάνουν πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της ομάδας ο ΠΣΑΠ και ενδεχομένως η Football League, ώστε να μη μείνουν άνεργοι μέχρι τον Γενάρη οι 25+5 ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK