Βέροια - Ηρακλής 0-1

Η Βέροια είχε τις τελικές και τις μεγάλες ευκαιρίες, ο Ηρακλής όμως είχε την ουσία. Ο Γηραιός νίκησε 1-0 τους Μακεδόνες εκτός έδρας και έκανε το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους "8". Εχασε πέναλτι στο 0-0 η Βέροια.

Βέροια - Ηρακλής 0-1
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η εικόνα του αγώνα

Αν υπήρχε μία ομάδα που ζήτησε με περισσότερες αξιώσεις το γκολ στο παιχνίδι αυτή ήταν η Βέροια. Και από το πρώτο ημίχρονιο κιόλας. Εντάξει, οι Μακεδόνες δεν έφτασαν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, είχαν όμως τέλος πάντως ανάπτυξη και την επιθυμία να πατήσουν περιοχή.

Αφού στο 14' ο Νέτο δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από χτύπημα φάουλ και στο 27΄ο Μαγέφσκι αστόχησε από καλή θέση, η Βέροια εξάντλησε τα περιθώρια για το πρώτο μέρος αφού άλλες ευκαιρίες δεν κατάφερε να φτιάξει.

Ακόμα και όταν όμως της παρουσιάστηκε η κλασικότερη (πέναλτι) την πέταξε στο καλάθι των αχρήστων. Ο Ναζλίδης κέρδισε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι από τον Στάμου στο 69' αλλά την εκτέλεσή του την απέκρουσε ο έξοχος Χουάντερσον διατηρώντας το 0-0-.

Το οποίο μάλιστα δεν διατηρήθηκε για πολύ αφού στο 73' ο Ρομάνο έστειλε την μπάλα συστημένη στον Μπαρτολίνι (στημένη φάση) επιτρέποντας στο συμπατριώτη του να γράψει το 0-1! Οσο και αν προσπάθησαν στη συνέχεια οι Μακεδόνες, δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι. Οι τελικές πάντως δεν τους έλειψαν ούτε τότε.

Οι συνθέσεις

Βέροια: Καντιμοίρης, Νάστος, Μαραγκός, Οστοιτς, Σιόντης, Νέτο, Αρτσε, Μαγέφσκι (77' Μελικιώτης), Ναζλίδης, Καϊκούτ (61' Κόλα), Αμπντούν (61' Γεωργιάδης).

Ηρακλής: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Στάμου (70' Πορτουλίδης), Ρομάνο (89' Τσότρας), Κάσσος, Τσιλιανίδης, Βέλλιος.

MVP

Το βραβείο πρέπει να μοιραστεί στους Χουάντερσον και Μπαρτολίνι. Ο πρώτος απέτρεψε το 1-0 πιάνοντας το πέναλτι του Ναζλίδη, ο δεύτερος σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που χάρισε στον Ηρακλή τη νίκη.

Aδύναμος Κρίκος

O Nαζλίδης αστόχησε σε πέναλτι. Σίγουρα παίρνει το κρίμα πάνω του. Ομως και οι υπόλοιποι επιθετικοί της Βέροιας είχαν κακά τελειώματα.

Σχόλιο

Νίκη μεγάλης ομάδας από τον Ηρακλή ο οποίος χωρίς να κάνει ευκαιρίες έφυγε με το πολύτιμο 1-0 από την Ημαθία. Η Βέροια σπατάλησε τις δικές της καλές στιγμές αλλά και την υπεροχή που είχε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

ΤΟ LIVE

19:19
Καλησπέρα σας μαζί θα παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση ανάμεσα στην Βέροια και τον Ηρακλή για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος. 
19:20
Οι δυο ομάδες της Super League συγκρούονται στο πρώτο ματς ενώ θα ακολουθήσει και ρεβάνς σε μια εβδομάδα. 
19:25
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων: 


Βέροια (Γιώργος Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Νάστος, Μαραγκός, Οστοιτς, Σιόντης, Νέτο, Αρτσε, Μαγέφσκι, Ναζλίδης, Καϊκούτ, Αμπντούν.

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Στάμου, Ρομάνο, Κάσσος, Τσιλιανίδης, Βέλλιος.



Στον πάγκο για τους γηπεδούχους είναι οι: Βασιλειάδης, Πούγγουρας, Μπατιόν, 
Καρακώστας, Γεωργιάδης, Κόλα, Μελικιώτης.

Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους οι: Περνίς, Πουρτουλίδης, Ζαμπάζης, Λουκίνας, Σαραμαντάς, Τσότρας, Αμαραντίδης.
19:27
Οι δυο ομάδες κάνουν την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο. 
19:29
Σέντρα στο ματς με τους γηπεδούχους να κάνουν τη πρώτη επίθεση. 
19:35
Χωρίς κάποια καλή στιγμή στο ματς μέχρι στιγμής και ενώ έχουμε συμπληρώσει έξι λεπτά στο παιχνίδι. 
19:37
7' Πρώτη τελική στο ματς με τον Ναζλίδη να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Χουάντερσον. 
19:39
Στο γήπεδο βρίσκονται και οπαδοί του Ηρακλή, με περισσότερους από 500 να έχουν πάρει θέση στην εξέδρα, στο ένα πέταλο. 
19:41
Φάουλ σε καλή θέση για την Βέροια στο 12' με τον Μπαρτολίνι να πέφτει πάνω στον Σιόντη έξω από την περιοχή. 
19:43
13' Ο Νέτο εκτέλεσε απευθείας αλλά η μπάλα πέρασε σύριζα με το αριστερό δοκάρι του Χουάντερσον. 
19:46
16' Πρώτο σουτ από καλή θέση του Άρτσε η μπάλα θα κοντράρει στον Ζιαμπάρη και στη συνέχεια το δεύτερο σουτ από τον Καϊκούτ θα περάσει έξω. Τρεις οι τελικές για την Βέροια, καμία για τον Ηρακλή. 
19:47
17' Ωραία επίθεση για τον Ηρακλή με τον Βέλλιο να ανοίγει όμορφα στον Μπουκουβάλα που επιχείρησε με τη μια το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε έξω. 
19:53
23' Πρώτη κίτρινη στο ματς στον Αμπντούν για μαρκάρισμα από πίσω στον χώρο του κέντρου. 
19:55
25' Τρομερή ευκαιρία για την Βέροια να ανοίξει το σκορ. Σε σέντρα από τα αριστερά ο Μαγέφσκι στο δεύτερο δοκάρι πλάσαρε αλλά ο Χουάντερσον έδιωξε σε κόρνερ. 
19:59
Ο Βέλλιος ο οποίος είναι στην αρχική ενδεκάδα του Ηρακλή ξεκίνησε βασικός σε αγώνα Κυπέλλου για πρώτη φορά από τον Μάιο του 2015, όταν έπαιξε και σκόραρε στον τελικό Κυπέλλου Δανίας Βέστσελαντ - Κοπεγχάγη 2-3 (παράταση) ενώ έχει πλέον συμμετοχή στο Κύπελλο Αγγλίας, στο Κύπελλο Βελγίου και το Κύπελλο Δανίας. Φέτος παίζει για πρώτη φορά στο Κύπελλο Ελλάδας.
20:05
Η Βέροια πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο σε αυτά τα πρώτα 36 της αναμέτρησης ενώ ο Βέλλιος έχει τροφοδοτηθεί ελάχιστα. 
20:10
40' Καλή πάσα του Ρομάνο για τον Κάσσο ο οποίος θα κατεβάσει όμορφα αλλά το σουτ που θα επιχειρήσει θα κοντράρει και θα είναι εύκολη η απόκρουση του Καντιμοίρη. 
20:13
Ο Νέτο κέρδισε το κόρνερ, από τα δεξιά. 
20:16
Ημίχρονο στην αναμέτρηση χωρίς σκορ και με τους γηπεδούχους να έχουν καλύτερη εικόνα μέχρι στιγμής στο ματς. 
20:30
Οι δυο ομάδες κάνουν την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο και θα πρέπει να δούμε αν θα υπάρξουν αλλαγές από τους δυο προπονητές. 
20:37
50' Ο Τσιλιανίδης επιχείρησε μια σέντρα σουτ, με τον Βέλλιο να παρεμβαίνει αλλά την μπάλα να φεύγει έξω. 
20:39
Οι δυο ομάδες προσπαθούν περισσότερο στο δεύτερο μέρος αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει μια καθαρόαιμη τελική. 
20:41
54' Φάουλ σε καλό σημείο θα κερδίσεο ο Βέλλιος για τον Ηρακλή. 
20:43
Ο Ηρακλής έβγαλε μια κομπίνα με τον Βέλλιο να σουτάρει υπό την πίεση του Νέτο και τον Καντιμοίρη να μπλοκάρει την μπάλα. 
20:46
57' Καλή στιγμή για την Βέροια, ωραία ανάπτυξη από τα δεξιά και σέντρα για τον Άρτσέ που όμως σούταρε ψηλά άουτ. 
20:48
60' Αλλαγές για την Βέροια με τους Κόλα, Γεωργιάδη να παίρνουν τη θέση των Αμπντούν, Καϊκούτ. 
20:49
61' Πέναλτι υπέρ της Βέροιας με τον Στάμου να κρατάει τον Ναζλίδη και τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι και κίτρινη στον παίκτη του Ηρακλή. 
20:50
62' Ο Ναζλίδης εκτέλεσε το πέναλτι αλλά ο Χουάντερσον έπεσε στην δεξιά του γωνία και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. 
20:51
64' Ο Σαραμαντάς θα πάρει τη θέση του Κυριακίδη, στην πρώτη αλλαγή του Ηρακλή. 
20:57
69' Λάθος έξοδο από τον Καντιμοίρη σε κόρνερ από τα δεξιά η μπάλα θα φτάσει στον Μπαρτολίνι ο οποίος σουτάρει απευθείας στην κενή εστία αλλά η μπάλα θα φύγει αρκετά έξω. 
20:57
70' Κίτρινη κάρτα στον Μαραγκό. 
20:58
71' Ο Πορτουλίδης θα πάρει τη θέση του Στάμου. Δεύτερη αλλαγή για τον Ηρακλή. 
20:59
72' Κίτρινη κάρτα και στον Νάστο για φάουλ πάνω στον Πορτουλίδη. 
21:00

73' ΓΚΟΛ
Βέροια-Ηρακλής 0-1
Ο Ρομάνο εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά με τον Μπαρτολίνι στο δεύτερο δοκάρι να παίρνει την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο γάμα της εστίας του Καντιμοίρη. 

21:05
78' Ωραία σέντρα από τον Νέτο από τα δεξιά ο Κόλα θα πάρει την κεφαλιά αλλά θα στείλει την μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Χουάντερσον. 
21:05
79' Τρίτη αλλαγή για την Βέροια με τον Μελικιώτη αντί του Μαγέφσκι. 
21:06
80' Κίτρινη στον Μπουκουβάλα, για φάουλ πάνω στον Γεωργιάδη. 
21:14
87' Ο Νέτο εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από καλό σημείο με τον Χουάντερσον και πάλι να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να απομακρύνει την μπάλα. 
21:16
89' Τρίτη αλλαγή για τον Ηρακλή με τον Τσότρα να παίρνει τη θέση του Ρομάνο. 
21:17
Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων. 
21:22
Τελευταίο σφύριγμα στο ματς με τον Ηρακλή να παίρνει τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Μπαρτολίνι σε ένα παιχνίδι όπου η Βέροια ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. 

Οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με τον Ναζλίδη, το κέρδισε ο ίδιος, και δέχτηκαν το γκολ δέκα λεπτά αργότερα. 
21:22
Πλέον ο Ηρακλής έχει το προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. 
21:23
Καλό σας βράδυ. 

News 24/7

24MEDIA NETWORK