Ορίσαν… νύχτα τον αγώνα Κυπέλλου Σπάρτη - Ολυμπιακός

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά οι υπάλληλοι της Επιτροπής φαίνεται ότι είχαν… ρομαντικές διαθέσεις ή άγνοια.

Δεν εξηγείται αλλιώς ο ορισμός του αγώνα του Ολυμπιακού στο δημοτικό της Σπάρτης με αντίπαλο την τοπική ομάδα στις 17:15 την Πέμπτη 15/12.

Λεπτομέρεια: το γήπεδο δεν διαθέτει προβολείς αν και η προκήρυξη αναφέρει ότι είναι υποχρεωτική η χρήση τους. Και εντάξει, Δεκέμβρη μήνα το πρώτο 45λεπτο μπορεί να γίνει μετά δυσκολίας υπό το φως της ημέρας. Το δεύτερο όμως; Το παιχνίδι λοιπόν, κατόπιν συνεννοήσεων με το Cosmote Tv άλλαξε ώρα και θα αρχίσει στις 15.00.

Άλλα δύο παιχνίδια όμως, ορίστηκαν σχετικά αργά αν και τα γήπεδα τους επίσης, δεν έχουν προβολείς. Ο λόγος για τον αγώνα Αγροτικός Αστέρας - Ξάνθη και Αιγινιακό -  Αστέρας Τρίπολης που είχαν αρχική ώρα έναρξης 19.30 και 17.15 αντίστοιχα. Τελικά, με το νέο πρόγραμμα θα διεξαχθούν στις 15:00.

Τα λάθη όμως, είχαν και συνέχεια… Η επιτροπή όρισε τον αγώνα του Πανιωνίου με τον Πανσερραϊκό την Τρίτη (13/12) αλλά η ομάδα της Νέας Σμύρνης παίζει την Κυριακή 11/12 με την Κέρκυρα στο πρωτάθλημα και δεν μεσολαβούν τα δύο πλήρη 24ωρα που απαιτεί ο κανονισμός. Έτσι, το παιχνίδι μετατέθηκε για την Πέμπτη 15/12.

Επίσης, πρόβλημα υπάρχει και με τον Πλατανιά καθώς ορίστηκε να παίξει την Πέμπτη 15/12 στο Κύπελλο με τα Χανιά ενώ έχει πρωτάθλημα δύο ημέρες αργότερα, στις 17/12 με τον Ατρόμητο (ούτε εδώ τηρείται ο κανονισμός).

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.