Υποδοχή με αποδοκιμασίες στου Ρέντη

Η "ερυθρόλευκη" αποστολή έφτασε στο προπονητικό κέντρο και έπεσε πάνω στους περίπου 150 οπαδούς που την ανέμεναν.

Δεν ήταν ένα εύκολο βράδυ για το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Αφενός γιατί ήρθε ο αποκλεισμός στο κύπελλο από την ΑΕΚ και χάθηκε άλλος ένας, δεύτερος εφετινός, στόχος. Αφετέρου γιατί έξω από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη περίμενε μερίδα απογοητευμένων οπαδών.

Οι συγκεντρωμένοι περιορίστηκαν σε αποδοκιμασίες προς όλους ανεξαιρέτως. Κυρίως τους ποδοσφαιριστές, από τους οποίους έχουν τα μεγαλύτερα παράπονα για τον τρόπο που αγωνίζονται και τη συνολική προσπάθειά τους στο γήπεδο. Ουδείς γλίτωσε, δεδομένου ότι δεν τους λείπει τίποτα και άπαντες είναι καλοπληρωμένοι.

Το "αλλιώς τον ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό" ήταν το κυρίαρχο σύνθημα, ενώ αφότου άλλαξε η μέρα, ακούστηκε το "Αδέρφια ζείτε, εσείς μάς οδηγείτε", μιας και σαν σήμερα 8 Φεβρουαρίου συμπληρώνονται 37 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7.

Η κατάσταση δεν ξέφυγε, οι οργανωμένοι προτίμησαν να μην τραβήξουν το σχοινί και να περιμένουν την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.