Έλληνας, Σέρβος, Αιγύπτιος ή... Αυστραλός: η διαδικασία είναι συγκεκριμένη

Μονάχα ο επίσημος ΠΑΟΚ έχει τη δικαιοδοσία διάθεσης εισιτηρίων για τον τελικό του Κυπέλλου και "ταυτοποιεί" καθέναν εξ όσων προχωρούν σε αγορά. Ανοίγει η διαδικασία το απόγευμα για δύο θύρες, ποιο το κόστος.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Από το μεσημέρι της Τετάρτης στις 16:00 τα εκδοτήρια που βρίσκονται έξω από την Θύρα 4 της Τούμπας θ' ανοίξουν προκειμένου να διατεθούν τα εναπομείναντα εισιτήρια για δυο εκ των συνολικά εννιά θυρών που αντιστοιχούν στον ΠΑΟΚ.

Τα διαθέσιμα εισιτήρια αφορούν την θύρα 20 έναντι 15 ευρώ και την θύρα 22 έναντι 25 ευρώ. Αμφότερες είναι στο πάνω διάζωμα τουΟΑΚΑ.

Η ολοκλήρωση της πώλησης των εισιτηρίων θα προσφέρει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα σε ό,τι έχει να κάνει με το τρόπο μετακίνησης των 17.000 εκδρομέων.

Από τη μια πλευρά η αστυνομία ευελπιστεί στον όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό λεωφορείων, προκειμένου να μπορέσει να χειριστεί τον όγκο αυτών στα δυο δρομολόγια που την "καίνε": αυτό από τα διόδια των Αφιδνών προς το Ολυμπιακό στάδιο (το μεσημέρι του Σαββάτου) και το αντίθετο (το βράδυ μετά τον τελικό).

Βέβαια Η καταγραφή του αριθμού των λεωφορείων θα είναι δυνατόν να γίνει από το πρωί της Πέμπτης, όταν και θα έχει "κλειδώσει" ο μίνιμουμ αριθμός.

Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες ημέρες καταγράφηκαν δημοσιεύματα μέσα από τα οποία εκφράστηκαν φόβοι για την έλευση αλλοδαπών, που φέρονται διατεθειμένοι να ταξιδέψουν από το εξωτερικό (από Σερβία και Λευκορωσία), που θα επιδιώξουν την πρόκληση επεισοδίων.

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, από τη πρώτη στιγμή διάθεσης των εισιτηρίων, έχουν υποβάλει τους πάντες στην διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει ο οποιοσδήποτε είτε είναι Έλληνας είτε είναι Σέρβος, Ουαλός, Αιγύπτιος, Βραζιλιάνος, Αυστραλός κλπ, για να φτάσε ως τις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Αναπόφευκτα οφείλει να στηθεί στην ούρα του εκδοτηρίου, να προσκομίσει τα έγγραφα που θα τον κάνουν νόμιμο κάτοχο εισιτηρίου, να φτάσει έξω από την θύρα του Σταδίου για την οποία πήρε εισιτήριο και να δείξει το εισιτήριο και την ταυτότητα ή το διαβατήριό του, με το οποίο πιστοποιείται πως ο νόμιμος κάτοχος. Θα πρέπει δηλαδή να ελεγχθεί από την αστυνομία και την εταιρία που είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια του τελικού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK