Μόνο στον τελικό συναντιούνται ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Η κληρωτίδα έπαιξε το... παιχνιδάκι της και "έφτιαξε" τα ζευγάρια έτσι ώστε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, εάν προκριθούν να συγκρουστούν σε δύο μέτωπα. Οι δύο "δικέφαλοι" πάνε χέρι - χέρι σε πρωτάθλημα και τελικό Κυπέλλου.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / (Στη φωτο η δευτερη αποβολη παοκ)--/ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ..EUROKINISSI Sport)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / (Στη φωτο η δευτερη αποβολη παοκ)--/ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ..EUROKINISSI Sport) EUROKINISSI SPORTS

Το ζευγάρωμα των τεσσάρων διεκδικητών του Κυπέλλου Ελλάδος έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ το μεσημέρι της Δευτέρας (12/2) και στο τραπέζι έπεσαν... 24 τρόπαια. Η ΑΕΚ έχει κατακτήσει τον συγκεκριμένο τίτλο 15 φορές, 5 ο ΠΑΟΚ και από δύο οι θεωρητικά ασθενέστεροι.

Η κληρωτίδα... έπαιξε το παιχνίδι της και έφερε τους δύο διεκδικητές του πρωταθλήματος, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κόντρα στους ΑΕΛ και Πανιώνιο αντίστοιχα. "Μάχη" σε δύο μέτωπα για τους "δικέφαλους" εφόσον καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που θα τους βάλουν οι δύο αξιόμαχοι αντίπαλοί τους.

Τα πρώτα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα να γίνουν 27 Φεβρουαρίου - 1 Μαρτίου, ενώ οι επαναληπτικοί αρκετά αργότερα 17 - 19 Απριλίου. Ο τελικός της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Για τους λάτρεις της ιστορίας και των συμπτώσεων ας δούμε πως οι τέσσερις αντίπαλοι... μπερδεύονται κυπελλικά ανά τα χρόνια.

Ο Πανιώνιος το 1979 στέφθηκε Κυπελλούχος, κερδίζοντας την ΑΕΚ με 3-1! Το ζευγάρι αυτό δεν αποκλείεται να το δούμε και φέτος...

Ενδεχομένως να ζήσουμε και τον... επαναληπτικό του 1985, όταν η Λάρισα σήκωσε την κούπα νικώντας τον ΠΑΟΚ με 4-1 στον 43ο τελικό της διοργάνωσης.

ΤΑ ΖΕΥΑΡΙΑ:

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ

ΑΕΛ - ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK