Κοντονής: "Αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα, θ' αποφασίσω εγώ..."

Η ΚΕΔ όρισε διαιτητή του τελικού τον Σιδηρόπουλο, αλλά όχι τη διαιτητική ομάδα του με αποτέλεσμα να επέμβει με δήλωσή του ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

Κοντονής: "Αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα, θ' αποφασίσω εγώ..."
Κοντονής Υπουργείο

Ο Σταύρος Κοντονής καυτηρίασε την επιλογή της ΚΕΔ να μην πλαισιώσει τον Τάσο Σιδηρόπουλο με τους βοηθούς που έχει συνήθως και άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα πρέπει ν' αποκλειστεί το ενδεχόμενο αναβολής του τελικού του Κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Ο Υφυπουργός κατηγόρησε την ΕΠΟ ότι δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα, αφού ορίστηκαν Αλεξέας και Πετρόπουλος αντί των Ευθυμιάδη και Κωσταρά) και την προέτρεψε να προχωρήσει στις αλλαγές μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής. Ειδάλλως "η Πολιτεία θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα".

Όλη η δήλωση του Σταύρου Κοντονή: " Αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα στη συνάντησή μου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ στις 27 Απριλίου, τα οποία διασφαλίζουν την ομαλή τέλεση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και την κοινωνική ειρήνη, και δεν ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι τις 12 το μεσημέρι αύριο, η Πολιτεία θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ορίστηκαν ο... Σιδηρόπουλος και οι βοηθοί του για τον τελικό
Ισχυρή πιθανότητα να πάει Κυριακή ο τελικός

News 24/7

24MEDIA NETWORK