ΞΕΣΠΑΣΜΑ Θεοδωρίδη: "Σας τον χαρίζουμε τον κύριο Κοντονή"

Ξέσπασε κατά του Σταύρου Κοντονή ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, με δηλώσεις του μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

ΞΕΣΠΑΣΜΑ Θεοδωρίδη: "Σας τον χαρίζουμε τον κύριο Κοντονή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης:

"Ποιος φταίει για το σημερινό; Ξέρετε ότι οι παίκτες μας έχουν βγάλει τρεις φορές εισιτήρια για να φύγουν. Σας ενημερώνω μάλιστα ότι φεύγουν αύριο στις 6 το πρωί. Αφιερώνω αυτό το Κύπελλο στον κύριο Κοντονή. Τον παρακαλώ να ανοίξει την τηλεόραση μέσα στην εβδομάδα και να δει πώς γίνονται οι τελικοί Κυπέλλου στην Ευρώπη να μαθαίνει.

Ήταν εξευτελιστικό αυτό που είδαμε σήμερα. Είναι ντροπή, δεν έχει ξαναγίνει πουθενά. Αν ο Ολυμπιακός όμως δεν κατέβαινε να παίξει θα είχε τιμωρηθεί, θα είχαμε Grexit, κάναμε το καλό για την πατρίδα μας που ήρθαμε και παίξαμε.

Ας το πάρει λοιπόν ο Κοντονής το Κύπελλο. Έχετε ακούσει εσείς ποτέ σε αγώνα να βάζουν τρεις διαιτητές με το έτσι θέλω; Έχει δει τις βαθμολογίες του Σιδηρόπουλου όταν σφυρίζει σε αγώνες στην Ευρώπη; Δεν θέλω όμως να μιλήσω για διαιτησία.

Εμείς έχουμε μάθει και να χάνουμε και να κερδίζουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες της ΑΕΚ και μόνο, σε κανέναν άλλο. Καταλαβαίνουν αυτοί. Επίσης συγχαρητήρια και στους παίκτες μας που έμειναν όρθιοι εκεί έξω και χειροκρότησαν τους αντιπάλους τους. Συγχαρητήρια και στον προπονητή μας, αλλά πολύ περισσότερα συγχαρητήρια στον Κοντονή για την κατάκτηση εκ μέρους μου.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι πιο κόσμιοι τα τελευταία χρόνια την πληρώνουν συνεχώς. Δεν θα πω και του χρόνου, γιατί θα είναι κατάρα. Σας τον χαρίζω τον κ. Κοντονή εξολοκλήρου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 1-2
VIDEΟ: Όλα τα γκολ του τελικού
Έξαλλοι με Κοντονήκαι αστυνομία στον Ολυμπιακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK