"Μπηχτή" για ΑΕΚ σε... δύο γλώσσες, σε Facebook και Twitter!

Ο επίσημος ΠΑΟΚ θέλησε να διατρανώσει την κατάκτηση του Κυπέλλου αφήνοντας παράλληλα μομφή για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ και το έκανε σε... δύο γλώσσες μέσω των social media!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ έριξε την πρώτη... βολή πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πρώτου για την ίδια μετά από 24 χρόνια ανομβρίας, και ο ΠΑΟΚ που ήρθε 2ος στην κούρσα της φετινής Super League Σουρωτή, δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από το χορό!

Λίγο μετά το φινάλε του τελικού του Κυπέλλου που βρήκε τους "ασπρόμαυρους" θριαμβευτές για δεύτερη διαδοχική σεζόν εις βάρος της Ένωσης, αυτή τη φορά με σκορ 2-0, ο επίσημος ΠΑΟΚ δεν έχασε την ευκαιρία να ρίξει και τη... σπόντα του για τους "κιτρινόμαυρους" για το γεγονός πως εκείνοι κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή μέσω των δικαστικών αιθουσών.

Το έκανε μάλιστα μέσω των λογαριασμών του στα social media πέρα από τις δηλώσεις των παικτών του, με τον λογαριασμό του ΠΑΟΚ στο Twitter να στέλνει μήνυμα στα ελληνικά και εκείνον στο Facebook στα αγγλικά!

"Πρωταθλητής στο γήπεδο, Κυπελλούχος στο δικό τους γήπεδο", ήταν η σχετική αναφορά στο Twitter της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ενώ το μήνυμα στο Facebook ήταν το ίδιο αλλά στην αγγλική γλώσσα που έκανε και... ομοιοκαταληξία: "Champions on the pitch, Cup Winners on their pitch!!!!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK