Τα τέσσερα δάχτυλα και οι τέσσερις φωτογραφίες με νόημα του Σαββίδη

Ο Γιώργος Σαββίδης πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου βγάζοντας ένα ξεχωριστό video έξω από το ΟΑΚΑ αλλά και με 4 φωτογραφίες με τις οποίες θέλησε να στείλει μηνύματα.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) ΕUROKINISSI

Πέρυσι σήκωσε το Κύπελλο Ελλάδας στον κοντινό για αυτόν Βόλο, φέτος ο ΠΑΟΚ επανάλαβε την ίδια επιτυχία κάπου 500 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του, στην Αθήνα, με τους "ασπρόμαυρους" να σπάνε την κατάρα που τους βρίσκει συνήθως χαμένους στο συγκεκριμένο γήπεδο και να κατακτούν πανάξια το τρόπαιο με το 2-0 επί της ΑΕΚ.

Η διατήρηση των πρωτείων στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση για δεύτερη στη σειρά σεζόν ήταν φυσικα κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τους ανθρώπους της ομάδας και ένας από εκείνους που δεν είχαν την παραμικρή διάθεση να κρύψουν το μεγάλο ενθουσιασμό τους ήταν και ο Γιώργος Σαββίδης.

Το έδειξε μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο λίγο μετά την απονομή και το ξέφρενο πάρτι που στήθηκε στις εξέδρες από 17.000 οπαδούς της ομάδας του, όταν έξω από το γήπεδο και λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή έβγαλε video μέσω Instastory...

Σε αυτό σχηματίζει τον αριθμό δύο και τα δύο χέρια του, όσα και τα γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ στον τελικό ενώ είπε και την περίφημη φράση #tinaftore που έχει γίνει viral από την απορία που είχε εκφράσει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ματς του Φεβρουαρίου.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί το μέλος του Δ.Σ. του "Δικεφάλου του Βορρά", με τον γιο του Ιβάν Σαββίδη να δημοσιεύει ακολούθως τέσσερις φωτογραφίες...

Στην πρώτη ενημέρωσε τον κόσμο πως η αποστολή θα πήγαινε στον Λευκό Πύργο για τους πανηγυρισμούς, στη δεύτερη δείχνει τον Βιεϊρίνια να σηκώνει την κούπα και γράφει τη λέξη "Αλάνια", στην τρίτη έχει τη φράση "πίσω στο σπίτι" για το Κύπελλο και στην τέταρτη δείχνει δύο αετούς, ο ένας δίπλα στο άλλο.

Σχηματίζοντας κατά μία έννοια τον δικέφαλο αετό...

ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ:

Τα τέσσερα δάχτυλα και οι τέσσερις φωτογραφίες με νόημα του Σαββίδη
Τα τέσσερα δάχτυλα και οι τέσσερις φωτογραφίες με νόημα του Σαββίδη

News 24/7

24MEDIA NETWORK