Εθνική: Ήττα από την πιο αδύναμη χώρα στην ιστορία

Η Ελλάδα γνώρισε την ήττα με 2-1 από τα Νησιά Φερόε, τα οποία είναι πιο αδύναμη χώρα που κατάφερε ποτέ να κερδίσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Εθνική: Ήττα από την πιο αδύναμη χώρα στην ιστορία
INTIME SPORTS

Η Ελλάδα γνώρισε την ήττα με 2-1 από τα Νησιά Φερόε. Η Εθνική ήταν για ακόμα μία αναμέτρηση απογοητευτική, δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πανηγυρίσουν τη δεύτερη νίκη τους απέναντι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μέσα σε διάστημα λίγων μηνών.

Σε επίπεδο FIFA Ranking, τα Νησιά Φερόε, που βρίσκονται αυτή την στιγμή στην 102η θέση της κατάταξης, είναι η πιο αδύναμη χώρα που κατάφερε ποτέ να κερδίσει την Ελλάδα. Πριν την πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων βρίσκονταν στην 187η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ ύστερα από τη συγκεκριμένη επιτυχία μπορεί να ανέβηκαν 82(!) θέσεις (105ά), αλλά διατήρησαν το ρεκόρ.

Η αμέσως επόμενη χώρα που κέρδισε την Εθνική και ήταν στα χαμηλά... διαζώματα ήταν η Αλβανία, η οποία βρισκόταν στην 86η θέση της βαθμολογίας, όταν επικράτησε με 2-1 την ομάδα που είχε κερδίσει λίγους μήνες νωρίτερα το Euro.

Διαβάστε ακόμα:

Νησιά Φερόε - Ελλάδα 2-1 (VIDEOS)

ΠΕΠ 2016: Τα σενάρια πρόκρισης της Εθνικής

Χιούμορ και κριτική: Τα ξένα tweets για την κατάντια της Ελλάδας

Μαρκαριάν: "Ερασιτέχνες; Είδατε πώς έτρεχε το 11 και το 8;"

Καραγκούνης: "Να σηκωθεί από τα συντρίμμια η Εθνική"

Χαμός στο twitter με τους "ψαράδες" των Νησιών Φαρόε

Τα γκολ του Νησιά Φερόε-Ελλάδα σε VIDEOS

News 24/7

24MEDIA NETWORK