Ο Σκίμπε επιμένει στους "κομμένους" από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Τακτική... Ρεχάγκελ από τον Μίχαελ Σκίμπε, δεν τον νοιάζει αν οι Γιάννης Μανιάτης και Αλέξανδρος Τζιόλης δεν υπολογίζονται σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Ο Σκίμπε επιμένει στους "κομμένους" από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Ενόψει των αγώνων με Κύπρο (εντός) και Εσθονία (εκτός), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 στη Ρωσία, ο Μίχαελ Σκίμπε έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τους διεθνείς που θα έχει στη διάθεσή του.

Ο Γερμανός εκλέκτορας, βαδίζοντας στα χνάρια του Ότο Ρεχάγκελ, έχει επιλέξει να έχει μαζί του όσους θεωρεί χρήσιμους και όχι εκείνους που βρίσκονται σε καλύτερη φόρμα.

Ειδάλλως δεν θα προσκαλούσε τόσο τον Γιάννη Μανιάτη όσο και τον Αλέξανδρο Τζιόλη. Οι δυο τους είναι εκτός πλάνων του Μπέντο στον Ολυμπιακό και του Ίβιτς στον ΠΑΟΚ, παρόλα αυτά έχουν θέση στην 23άδα του Σκίμπε.

Μαζί με αυτούς επέστρεψε στο εθνικό συγκρότημα ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Αναλυτικά κλήθηκαν οι: Καπίνο, Καρνέζης, Γλύκος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Οικονόμου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Μανιάτης, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Πέτσος, Χολέμπας, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Διαμαντάκος, Καρέλης, Μήτρογλου και Βέλλιος.

Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών θα συγκεντρωθεί την προσεχή Δευτέρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK