Παρουσιάστηκε ο Ρότσα

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα είναι και επισήμως ο νέος τεχνικός διευθυντής του Αθηναϊκού.
Ο Ελληνοαργεντινός πρώην παίκτης, προπονητής και σκάουτερ του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (13/01) από τον πρόεδρο των «λόρδων», Γιώργο Παπάζογλου, σε εκδήλωση που έγινε στο δημοτικό αναψυκτήριο του Βύρωνα.

«Ο πρόεδρος και οι άνθρωποι του Αθηναϊκού έχουν όραμα για το σύλλογο και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να πορευτούμε μαζί» δήλωσε ο Ρότσα.

«Ο στόχος είναι διπλός φέτος. Η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία και στους έξι μήνες που απομένουν να μπουν τα θεμέλια για μια νεανική ομάδα που θα φέρει και πάλι τον Αθηναϊκό ψηλά. Χρειάζεται υπομονή και επαγγελματική δουλειά. Ο κ. Παπάζογλου και ο σύλλογος παρέχουν την εγγύηση ώστε με παράλληλη δουλειά στις ακαδημίες και την πρώτη ομάδα να κτιστεί κάτι καλό με προοπτική» συμπλήρωσε ο νέος τεχνικός διευθυντής του Αθηναϊκού.

Το "παρών" στην παρουσίαση, εκτός από σύσσωμη τη διοίκηση του συλλόγου, έδωσε και ο δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος τόνισε την έμφαση που δίνει η πόλη του Βύρωνα στον αθλητισμό και τα οφέλη που έχει από αυτό η νεολαία.

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.