Ολυμπιακός-Παναθηναϊκος με διαιτητή τον Σιδηρόπουλο

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Super League, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Μετά από τα ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (3-0 οι "ερυθρόλευκοι") και του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ (1-0 ο "Δικέφαλος") ο Τάσος Σιδηρόπουλος αναλαμβάνει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να σφυρίξει τρίτο πολύ σημαντικό παιχνίδι, καθώς ορίστηκε να διευθύνει το κυριακάτικο "ντέρμπι αιωνίων" μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο "Καραϊσκάκης" (19:30) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Αυτός είναι ουσιαστικά ο πρώτος σημαντικός ορισμός από τη στιγμή που ο Γιώργος Μπίκας ανέλαβε καθήκοντα αρχιδιαιτητή, με τον ρέφερι από το σύνδεσμο Δωδεκανήσων να έχει βοηθούς για το παιχνίδι τους Πολυχρόνη Κωσταρά (Αιτ/νίας) και Λάζαρο Δημητριάδη (Μακεδονίας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας) ενώ παρατηρητής στο "Καραϊσκάκης" θα είναι ο Δημήτρης Μπέγκος (Αργολίδας).

Από εκεί και πέρα, ο Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας) θα σφυρίξει στο ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Ολυμπιακό Στάδιο (5/11, 19:30) ενώ ο Γιώργος Κύζας (Δράμας) τοποθετήθηκε στο Πανιώνιος-ΠΑΟΚ (6/11, 17:15).

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".