Βασιλειάδης: "Εικόνες με παράγοντες που οπλοφορούν μάς γυρνούν πολλά χρόνια πίσω!"

O Γιώργος Βασιλειάδης προχώρησε σε επίσημη δήλωση και προανήγγειλε δύσκολες αποφάσεις ακόμα και σε συνεννόηση με την FIFA και την UEFA. Τι είπε για τον Σαββίδη ο υφυπουργός αθλητισμού.

Αναλυτικά τόνισε: "Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εικόνες οπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω.

Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα.

Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Δε πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις".

Εννοείται αλλά θα πρέπει να το αναφέρουμε γιατί έχει τη σημασία του. Για το περιεχόμενο της δήλωσης ενημερώθηκε το πρωθυπουργικό γραφείο κάτι που σημαίνει ότι έχει την έγκριση του Πρωθυπουργού.

Podcasts

Ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο;

Η επικείμενη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης και του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα εξετάζονται από το Pod-όσφαιρο, που απαντά στο αν ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο του Ολυμπιακού.