Ο Κλάους έβλεπε τον Κουλούρη να σκοράρει

Ο Κουλούρης "άρπαξε από τα μαλλιά" την ευκαιρία που του έδωσε ο Βλάνταν Ίβιτς, σκόραρε και τα δύο τέρματα του ΠΑΟΚ (στο 22' και το 24') στη νίκη του δικεφάλου επί του Αστέρα στην Τρίπολη με 2-1 και "ταρακούνησε" το Κλάους που έμεινε στον πάγκο.

Ο Κλάους έβλεπε τον Κουλούρη να σκοράρει

Ο Ευθύμης Κουλούρης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και μέσα σε ένα εκρηκτικό δίλεπτο (22'-24') βρήκε δύο φορές δίχτυα και έστειλε μήνυμα στον προπονητή του, ότι άξιζε να βρεθεί στη γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους και πάνω που άρχισαν να... ζεσταίνονται, άρχισαν και να σκοράρουν, βάζοντας πριν από τη συμπλήρωση 25 λεπτών στο ματς, γερές βάσεις για τη νίκη. Η δίκαιη αποβολή του Μπέρτου στο 45', κατέστησε απόλυτο φαβορί για τη νίκη τους "ασπρόμαυρους".

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας κατάφερε πάντως να εκμεταλλευτεί την κόπωση των φιλοξενούμενων και μείωσε με πέναλτι του Ιωαννίδη που κέρδισε ο Ιγκλέσιας από μαρκάρισμα του Βαρέλα στο 61'. Πέραν αυτού όμως οι Αρκάδες δεν έπεισαν ότι μπορούν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο στο ματς. Ο ΠΑΟΚ έχασε μάλιστα μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει μετά από μακρινό σουτ του Ροντρίγκες το οποίο τράνταξε το οριζόντιο του Κοσίτσκι στο 77'.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Χάβος): Κοσίτσκι, Μπέρτος, Σέφι, Κουρμπέλης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (83’ Χαμντανί), Τσουκαλάς, Φαρίνια (72’ Μάσα), Καλτσάς, Τσιλιανίδης (46’ Ίγκορ), Ιωαννίδης

ΠΑΟΚ (Βλ. Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Κρέσπο (46’ λ.τ. Κίτσιου), Κάνιας, Σάχοφ, Μπίσεσβαρ (87’ Περέιρα), Ροντρίγκες (77’ Μυστακίδης), Τζάλμα Κάμπος, Κουλούρης

Γκολ: 62’ Ιωαννίδης (πεν.)-22’, 24’ Κουλούρης

Κίτρινες κάρτες: 9’ Μπέρτος-9’Τζαβέλλας, 62’ Βαρέλα, 73’ Ροντρίγκες, 89’ Μυστακίδης

Κόκκινες κάρτες: 44’ Μπέρτος (δεύτερη κίτρινη)

Διαιτητής: Αρετοπόπουλος Αλέξανδρος (Τρικάλων)

Βοηθοί: Βέρρης Δημήτριος, Κουρέντας Ευθύμιος

Τέταρτος διαιτητής: Τίκας Τριαντάφυλλος

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK