Παναιτωλικός - Βέροια 1-1

Ο Παναιτωλικός με τη Βέροια αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, χάρη στα γκολ των Θωμά Ναζλίδη (77') και Εμιλιάνο Ρομέρο (82'), σε μία αναμέτρηση με μεγάλο πάθος κι ένταση στο τελευταίο ημίωρο. "Φλύαροι" οι γηπεδούχοι, δοκάρι για τους φιλοξενούμενους με τον Γκιόργκι Μερεμπασβίλι στο 70ο λεπτό.

Παναιτωλικός - Βέροια 1-1
INTIME SPORTS

Η εικόνα του αγώνα

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ελάχιστες καλές στιγμές. Ο Παναιτωλικός είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Γιώργου Καντιμοίρη, ενώ αντίθετα η Βέροια είχε κλείσει τους χώρους και προσπαθούσε μέσω επικίνδυνων αντεπιθέσεων να κάνει αισθητή την παρουσία της.

Η μοναδική αξιόλογη στιγμή στο πρώτο 45λεπτο σημειώθηκε στο 18', με πρωταγωνιστή τον Λεάντρο Κάπελ. Ο Λούκας Βιγιαφάνες "χόρεψε" τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων, μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή, έκανε το γύρισμα στον Ολλανδό επιθετικό, όμως αυτός από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου δεν άλλαξε η εικόνα του παιχνιδιού. Οι Αγρινιώτες διατήρησαν τον έλεγχο, αλλά ήταν "φλύαροι" στην τελική προσπάθεια. Η είσοδος του Γκιόργκι Μερεμπασβίλι έδωσε επιθετική ώθηση στη Βέροια, η οποία άρχισε να πιέζει για το πολυπόθητο γκολ.

Στο 70' η Βέροια είχε δοκάρι με τον Γεωργιανό επιθετικό. Ο 30χρονος άσος επιχείρησε το σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Μανώλη Στεφανάκος απέκρουσε ασταθώς, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στο αριστερό δοκάρι του. Εφτά λεπτά αργότερα, ο Θωμάς Ναζλίδης έδωσε προβάδισμα στη "Βασίλισσα του Βορρά" με διαγώνιο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, με τον Στεφανάκο να φέρει σημαντική ευθύνη.

Παρόλα αυτά, στο 81', η "χρυσή αλλαγή" του Λιονέλ Πόντες, Εμιλιάνο Ρομέρο έφερε το ματς στα ίσα με δυνατό σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή. Στα τελευταία λεπτά, οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ που θα του χάριζε το "τρίποντο", αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

MVP

Η αλλαγή του Εμιλιάνο Ρομέρο αποδείχθηκε καταλυτική για τον Παναιτωλικό, αφού ο Αργεντινός άσος, 11 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, χάρισε την ισοπαλία στην ομάδα του.

Αδύναμος κρίκος

Ο Μανώλης Στεφανάκος αποδεικνύεται η "αχίλλειος πτέρνα" του Παναιτωλικού, αφού σ' ακόμα μία αναμέτρηση ήταν ιδιαίτερα ασταθής, ενώ φέρει ευθύνη στο γκολ της Βέροιας. Κακές θέσεις, λάθος επιλογές και έλλειψη καθαρού μυαλού. Η εμμονή του Λιονέλ Πόντες να τον διατηρεί κάτω από τα δοκάρια είναι πιθανό να κοστίσει στην ομάδα του Αγρινίου.

Σχόλιο

Ο Γιώργος Γεωργιάδης είχε διαβάσει άριστα τον τρόπο παιχνιδιού του Παναιτωλικού. Έκλεισε τους χώρους, εξουδετέρωσε το "δυνατό όπλο" των αντιπάλων, Αμρ Ουαρντά και δούλεψε πολύ το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Η είσοδος του Μερεμπασβίλι έδωσε επιθετική πνοή στη Βέροια που λίγο έλειψε να φύγει με ένα σπουδαίο τρίποντο. Στον αντίποδα, οι Αγρινιώτες ήταν ιδιαίτερα "φλύαροι" στην τελική προσπάθεια και αντιμετώπισαν προβλήματα στον αμυντικό τομέα. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο βάσει της εικόνας των δύο ομάδων.

Οι συνθέσεις

Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κέβιν, Παπάζογλου, Κούσας, Μάκος (7' Ρουσκουγιέδα), Ντ. Μπεχαράνο (80' Βασιλείου), Βιγιαφάνες (71'΄Ρομέρο), Κάπελ, Ουαρντά, Μαρκόφσκι

Βέροια: Καντιμοίρης, Νέτο, Σιόντης, Εντζενγκέλε, Κόλα (72' Μαγέφσκι), Μαραγκός, Βεργώνης, Γιαννούλης, Ιμπραΐμ, Γεωργιάδης (67' Μερεμπασβίλι), Ναζλίδης

Το live

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK