Αστέρας, κούραση και Χιμένεθ λύγισαν την ΑΕΚ

Ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την Αούστρια διάβασε λάθος και το παιχνίδι με τον Αστέρα, με αποτέλεσμα οι Αρκάδες να πάρουν μία, σχετικά, εύκολη νίκη με 2-0 κόντρα στην Ένωση. Έξι γκολ σε τρία ματς έχουν δεχθεί πλέον οι κιτρινόμαυροι, που λύγισαν και από την κούραση.

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
asteras panigiriki manias EUROKINISSI

Ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε ευκαιρίες και απόψε σε κάποιους παίκτες ( Βινίσιους, Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτας) τις οποίες όμως δεν... εκμεταλλεύτηκαν σε καμία περίπτωση, την ίδια ώρα που στον πάγκο υπήρχαν ξεκούραστοι οι Κλωναρίδης, Πατίτο, Τρίστανσον.

Έτσι η Ένωση ήταν κομμένη στα δυο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Για την ακρίβεια έφτιαξε δυο μεγάλες στιγμές. Μία στο 23ο λεπτό με τον Γιόχανσον όπου με το κεφάλι αστόχησε από πλεονεκτική θέση και άλλη μία στο 92' με τον Χριστοδουλόπουλο, όπου ολομόναχος σούταρε άουτ από τη μικρή περιοχή.

Από εκεί και πέρα τα εύσημα ανήκουν στους γηπεδούχους και τον Σάββα Παντελίδη που έδεσε... κόμπο τον Ισπανό. Αφού μπλόκαρε την Ένωση, μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και άνοιξε το σκορ στο 47' με τον Μουνάφο. Ο Δουβίκας γύρισε υπέροχα στην περιοχή, ο Τσιντώτας απέκρουσε άσχημα και ο άσος του Αστέρα την έστειλε στα δίχτυα από το ύψος του πέναλτι.

ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ... ΚΙΛΕΡ ΜΑΝΙΑΣ

Οι Αρκάδες έφτασαν κοντά στο 2-0 στο 51ο λεπτό με τον Ισνάλντο. Ο Βραζιλιάνος έκανε τρομερό σουτ από τα πλάγια, η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Βινίσιους και κατέληξε στο δοκάρι. Τελικά το 2-0 έκανε ο Μιχάλης Μανιάς οκτώ λεπτά μετά την είσοδο του στον αγώνα!

Ο διαιτητής Παπαπέτρου άφησε εξαιρετικά το πλεονέκτημα για τον Αστέρα και ο Έλληνας φορ στην κόντρα νίκησε τον Τσιντώτα με όμορφο σουτ. Η ΑΕΚ πήγε να κάνει ροντέο το ματς στο τέλος με τον Λάζαρο, όμως αστόχησε ξανά.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΣΤΕΡΑΣ (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Μουνάφο, Μαντιντά (91' Τόνσο), Ισνάλντο (79' Τσιλιανίδης), Καλτσάς, Δουβίκας (74' Μανιάς).

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Γιαννούτσος, Βινίσιους (55' Λιβάγια), Γαλανόπουλος, Γιόχανασον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Μπακασέτας (62' Χριστοδουλόπουλος), Αραούχο (71' Τρίστανσον).

Σκόρερ: 1-0 (47' Μουνάφο), 2-0 (81' Μανιάς).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK