Άλλαξε παρατσούκλι ο Βράνιες και καμαρώνει

Ξεχάστε το "εξολοθρευτής" ή αγγλικά "τερμινέιτορ". Ο Ογκνιέν Βράνιες παρουσίασε μέσω Instagram το νέο του παρατσούκλι. Η επιλογή μάλλον έγινε λόγω των χαρακτηριστικών ματιών του, του νέου hairstyle και τη συνήθεια των ΑΕΚτζήδων να τον προσφωνούν "σκύλε".

O Ογκνιέν Βράνιες άλλαξε παρατσούκλι...

Το "τερμινέιτορ" πέρασε στην ιστορία και τη θέση του παίρνει πλέον το "χάσκι".

Ο Βόσνιος στόπερ της Ένωσης, "ανέβασε" φωτογραφία στα social media που αυτοαποκαλείται "σιβηρικό χάσκι". Στη photo, ο "Όγκι" εστιάζει στο μαλλί και το χρώμα των ματιών του για να δικαιολογήσει την επιλογή του προσωνυμίου.

Σαν "εξολοθρευτής", πάντως, δεν... πούλησε ιδιαίτερα. Στα social media, στα σχόλια κυριαρχεί το... σκύλε, οπότε ο Βράνιες πήρε τον χαρακτηρισμό των φίλων της ΑΕΚ και τον "πάντρεψε" με την εξωτερική του εμφάνιση.

Ιδού, λοιπόν, το "χάσκι της Σιβηρίας" που φορά κιτρινόμαυρα.

Siberian Husky!!!!

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on

 

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.