Αμόκ Αραβίδη και κουτουλιά αλά... Ζιντάν (PHOTOS)

Άνευ λόγου και ενώ είχε άδικο εξαιτίας πρότερου σκληρού μαρκαρίσματος, ο Χρήστος Αραβίδης επιτέθηκε σαν ταύρος στον Μπέριο και αποβλήθηκε γιατί τον χτύπησε με το κεφάλι. Δείτε φωτογραφίες.

Ο Χρήστος Αραβίδης αποβλήθηκε προτού συμπληρωθούν 10 λεπτά! Ο λόγος; Η κουτουλιά στο στήθος του Θοδωρή Μπέριου. Σαν εκείνη που είχε δώσει ο Ζινεντίν Ζιντάν στον Μάρκο Ματεράτσι, στον τελικό του Μουντιάλ πριν από 10 χρόνια!

Προηγουμένως είχε κάνει μαρκάρισμα από πίσω στον αμυντικό του ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο θα δικαιολογούσε επίσης κόκκινη. Ο Μπέριος κάτι είπε στον επιθετικό της ΑΕΚ γυρνώντας προς το μέρος του και αυτός τον... ξάπλωσε στο χορτάρι χτυπώντας τον με το κεφάλι.

 

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...

Face Control

Ο Μπούσης δεν βγήκε από ταινία του Σκορσέζε

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι αυτός που περίμεναν εναγωνίως στον ΟΦΗ. Ο 'σωτήρας' που πρώτα θα φτιάξει τη νοοτροπία και μετά θα βάλει λεφτά. Ο εξ Αργολίδος επιχειρηματίας είναι αυτός που ακούμπησε στο συναίσθημα μετά από χρόνια.