Ανανέωσε με... απώλεια ο Μανόλο

Προπονητής της ΑΕΚ είναι και... τυπικά ο Μανόλο Χιμένεθ καθώς υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, έχοντας όμως μία... απώλεια. Διαβάστε ποιος συνεργάτης του αποχώρησε από την Ένωση.

Επιθυμία και των δυο πλευρών ήταν να συνεχίσουν μαζί και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Χιμένεθ εξάλλου, αν και τυπικά δεν είχε υπογράψει, λειτουργούσε ως προπονητής της ΑΕΚ αποφασίζοντας για την προετοιμασία και τις μεταγραφές.

Οι... τζίφρες έπεσαν την Τετάρτη και πλέον ο Ισπανός είναι με τη βούλα προπονητής της Ένωσης. Το κακό για τον Μανόλο είναι πως είχε μία... απώλεια, αφού από το τεχνικό τιμ αποχώρησε ο βοηθός του, Χεσούς Καλδερόν, λόγω οικογενειακών ζητημάτων που δεν του επιτρέπουν να μείνει μακριά από την Ισπανία.

Λίγο αργότερα βγήκε και η επίσημη ανακοίνωση:

"Ο Μανόλο Χιμένεθ υπέγραψε σήμερα την τυπική συμφωνία της επέκτασης της συνεργασίας του με την ΑΕΚ για την ποδοσφαιρική σεζόν 2017-18".

Μετά την επικύρωση της συνέχισης της συνεργασίας, ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε: "Συνεχίζω τη δουλειά μου σε μια ομάδα που έχει σημαδέψει την καριέρα μου, όπως και η Σεβίλλη. Μία και μόνη είναι η ευχή μου: να καταφέρουμε όλοι μαζί να κάνουμε τον κόσμο της ΑΕΚ ακόμα πιο χαρούμενο και υπερήφανο για τη μεγάλη ομάδα που υποστηρίζει".