Ατάκες τίτλου στα αποδυτήρια της ΑΕΚ παρά την απώλεια στο Περιστέρι

Υπήρχαν ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που μπήκαν με σκυμμένα τα κεφάλια στα αποδυτήρια μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο. Όχι για πολύ, όμως, διότι υπήρξαν άλλοι συμπαίκτες που τους τα... έψαλαν λειτουργώντας τονωτικά.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια από το Περιστέρι, χάνοντας έτσι την ευκαιρία για αποφασιστικό βήμα κατάκτησης του πρωταθλήματος και αρκετοί ποδοσφαιριστές το πήραν... στραβά, μπαίνοντας στα αποδυτήρια με σκυμμένα τα κεφάλια.

Οι "κιτρινόμαυροι" παραδέχθηκαν πως υπήρξε κούραση στην ομάδα, ότι τα πόδια ήταν... βαριά, ωστόσο δεν "επέτρεψαν" στους στεναχωρημένους συμπαίκτες τους να γεμίσουν με κατήφεια τα αποδυτήρια. 

Γρήγορα - γρήγορα, μεγάλη μερίδα παικτών της ΑΕΚ άρχισε να φωνάζει στους λυπημένους: "Ψηλά το κεφάλι ρε, εμείς θα το πάρουμε..."

Τα προβλήματα στην ΑΕΚ είναι πολλά με τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, η κούραση λόγω της υπερπροσπάθειας σε Ελλάδα και Ευρώπη βγήκε στο Περιστέρι, το... πρωταθληματικό πνεύμα, όμως, παραμένει με τους παίκτες και τον προπονητή να πιστεύουν στην κατάκτηση του τίτλου.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!