Δέλλας: "Δεν υπάρχει μεγαλύτερο όνομα από τον... Βασιλαντωνόπουλο!"

Ο Τραϊανός Δέλλας στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης της ΑΕΚ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που έδωσαν το "παρών" στα Σπάτα. Διαβάστε τι είπε ο Έλληνας τεχνικός για το ενδεχόμενο απόκτησης μεγάλου ονόματος.

Δέλλας: "Δεν υπάρχει μεγαλύτερο όνομα από τον... Βασιλαντωνόπουλο!"

Με χιούμορ απάντησε ο Τραϊανός Δέλλας στους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός μεγάλου ονόματος.

Συγκεκριμένα, στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης της "Ένωσης", ο "Κολοσσός" μίλησε:

Για την επιστροφή της ΑΕΚ στη μεγάλη κατηγορία: "Περάσαμε δύσκολα χρόνια στην ΑΕΚ. Με υπομονή σκληρή δουλειά και αγάπη μεταξύ μας, καταφέραμε να φέρουμε την ΑΕΚ στη θέση της. Τα δύσκολα τώρα ξεκινάνε βέβαια. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, για να χτίσουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί".

Για τις μεταγραφές που έχουν ήδη ολοκληρωθεί: "Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο, θέλουμε κάποιες προσθήκες ακόμη. Υπάρχει όμως χρόνος να γίνουν μέχρι να φύγουμε για την Πολωνία για να μπορέσουμε να δουλέψουμε καλύτερα".

Για τις θέσεις των ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν από εδώ και πέρα: "Δεν θα σας πω τέτοια πράγματα. Οι άνθρωποι που ασχολούνται ξέρουν τι χρειαζόμαστε και τι θα κάνουν".

Για την ενδεχόμενη απόκτηση ενός μεγάλου ονόματος: "Δεν υπάρχει μεγαλύτερο όνομα από τον Βασιλαντωνόπουλο! Εμένα με ενδιαφέρει το σύνολο. Μακάρι να βοηθήσουν όλοι που έχουν έρθει".

Για τις προσδοκίες του κόσμου: "Ο κόσμος να περιμένει και αυτά που περίμενε πριν η ομάδα υποβιβαστεί στις μικρότερες κατηγορίες. Δηλαδή μια ΑΕΚ που θα πρωταγωνιστεί".

Για το τι κρατάει η ΑΕΚ από την περασμένη σεζόν: "Λίγα πράγματα αφήνουμε στην άκρη. Δείξαμε σταθερότητα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, θέλουμε να κρατήσουμε το καλό κλίμα στα αποδυτήρια και οι νέοι να εγκλιματιστούν γρήγορα".

Διαβάστε ακόμη:

Αγιασμός πριν από την απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK