Διευκρινήσεις Μπίγαλη για τις "11 Χανούμισες"

Με μεταμεσονύχτιο ποσταρισμά του στο facebοοκ, ο Κώστας Μπίγαλης φρόντισε να βάλει τέλος στο μεγάλο ντόρο που δημιουργήθηκε χθες(28/9) - κι από την στιγμή που ανέβηκε στο Youtube - το αμφιλεγόμενο τραγούδι του “11 Χανούμισες”.

Ο γνωστός ερμηνευτής που τυγχάνει οπαδός της Ένωσης φρόντισε να δώσει τις απαραίτητες διευκρινήσεις(είχε προκαλέσει δυσαρέσκεια ακόμη και στην “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ).

Δηλαδή πως πρόκειται για παλιό τραγούδι, που θα συμπεριλαμβανόταν σε μια συλλογή η οποία δεν κυκλοφόρησε ποτέ και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ύμνο της ΑΕΚ. Επίσης, οτι χωρίς την συγκατάθεσή του και εν αγνοία του ανέβηκε και στην σελίδα του.

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Μπίγαλη

Θα ήθελα να διευκρινίσω σε όλους τους φίλους της ΑΕΚ για το συγκεκριμένο τραγούδι (σ.σ. “11 Χανούμισες”) οτι δεν πρόκειται για ύμνο και οτι δεν είναι καινούργιο!

Ηχογραφήθηκε πριν από δέκα χρόνια ανεπίσημα και με την προοπτική να μπει σαν συμμετοχή σε δίσκο που θα περιείχε τραγούδια και για άλλες ομάδες, ερμηνευμένα από συναδέλφους τραγουδιστές.

'Άλλος είχε γράψει την μουσική κι άλλος τον στίχο και εμένα μου ζητήθηκε τότε απλά να το τραγουδήσω. Αυτός όμως, ο δίσκος δεν κυκλοφόρησε ποτέ και κάποιος φίλος ανακάλυψε το τραγούδι και το ανέβασε στο Youtube.

Διευκρινίζω , λοιπόν, τι είναι αυτό το τραγούδι αλλά και πως δεν ήξερα καν οτι διέρρευσε από κάποιον και υπήρχε στο διαδίκτυο. Σας ευχαριστώ...”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το τραγούδι του Μπίγαλη για την ΑΕΚ

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!