Δικαίωση ΑΕΚ, παίζει Ευρώπη του χρόνου

Η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA απέρριψε τις προσφυγές μάνατζερ και πρώην παικτών της ΑΕΚ οι οποίοι διεκδικούσαν από τη σημερινή διοίκηση τα χρήματα που τους οφείλονταν από την ΠΑΕ η οποία έχει πτωχεύσει.

Με απόφασή της, η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA απέρριψε προσφυγές ενός μάνατζερ ποδοσφαιριστών και ενός ποδοσφαιριστή, οι οποίοι διεκδικούσαν χρήματα από την ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωση της η "κιτρινόμαυρη" εταιρεία.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι κάτι παραπάνω από θετική για την ΑΕΚ αφού στην ουσία πιστοποιείται με τον πιο επίσημο τρόπο ότι δεν έχει σχέση με τις οφειλές της προηγούμενης ΠΑΕ η οποία έχει λυθεί.

Έτσι, ολοκληρώνεται και η παραφιλολογία των προηγούμενων μηνών, σχετικά με το αν η ΑΕΚ θα καταφέρει ή όχι να εξασφαλίσει αδειοδότηση για να συμμετέχει στα ευρωπαϊκά κύπελλα, στα οποία επιστρέφει το προσεχές καλοκαίρι.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!