Εντυπωσιακά γραφεία επιπέδου ΑΕΚ

H AEK διαθέτει για πρώτη φορά στην ιστορία της γραφεία αντάξια του μεγέθους της και οι άνθρωποί της προσδοκούν ότι αυτή θα είναι η αρχή για την επανατοποθέτηση του κλαμπ στον γεωγραφικό χάρτη.

Εντυπωσιακά γραφεία επιπέδου ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ άνοιξε τις πύλες των νέων γραφείων της φιλοξενώντας τους ρεπόρτερ της ομάδας και παρουσιάζοντας το νέο υπερπολυτελές μέρος εργασίας των υπαλλήλων της "κιτρινόμαυρης" εταιρείας. Πρόκειται για ένα επιβλητικό κτίριο οκτώ επιπέδων το το οποίο φιλοξενείται στο σύνολό της όλη την δράση της ΑΕΚ σε ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος και η αναπληρώτρια γενική διευθύντρια, Αγγελική Αρκάδη, ξενάγησαν τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΑΕΚ σε όλους τους ορόφους του κτιρίου, προκειμένου να πάρουν μια γεύση από τα νέα γραφεία και φυσικά τη δουλειά που γίνεται στο… στρατηγείο της "Ένωσης".

ΣΥΝΟΛΙΚΑ 8 ΕΠΙΠΕΔΑ

Στο συνολικά εφτά ορόφων κτίριο, υπάρχουν δύο υπόγειοι όροφοι. Στο επίπεδο -1 βρίσκονται τα γραφεία τεχνικής υποστήριξης και μηχανογράφησης, τα γραφεία διοργάνωσης αγώνων, ο διευθυντής ασφαλείας και το γραφείο εξυπηρετήσεις συνδέσμων και φιλάθλων. Σε ό,τι έχει να κάνει με το επίπεδο - 2, χρησιμοποιείται για αποθηκευτικός χώρος.

ΜΠΟΥΤΙΚ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ

Στο ισόγειο βρίσκεται ο χώρος υποδοχής από τον οποίο οι φιλοξενούμενοι λαμβάνουν τις απαραίτητες κάρτες για την παραμονή τους στο κτίριο. Στη δεξιά πλευρά βρίσκεται η μπουτίκ η οποία είναι ανοιχτή για το κοινό που μπορεί να προμηθευτεί αρκετά προϊόντα με το σήμα της ΑΕΚ. Στην παρούσα φάση η συγκεκριμένη μπουτίκ είναι και η μοναδική επίσημη εκτός -βεβαίως- του e-shop. Στο ισόγειο βρίσκονται επίσης οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα ταξίδια της ομάδας όπως φυσικά και το μπαρ για το προσωπικό.

Στον 1ο όροφο που βρίσκονται το γραφείο του οικονομικού διευθυντή της ΠΑΕ, το λογιστήριο και κάποιες ακόμα οικονομικές υπηρεσίες της εταιρείας, ενώ στο ίδιο επίπεδο βρίσκεται και το τμήμα εισιτηρίων και εισιτηρίων διαρκείας.

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ... ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ

Στον 2ο όροφο τα πράγματα είναι κάπως πιο ποδοσφαιρικά αφού σε αυτόν στεγάζονται τα γραφεία του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, του αρχισκάουτερ της ομάδας Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, του υπεύθυνου λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος Βασίλη Δημητριάδη, αλλά και οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα τμήματα υποδομής. Στον ίδιο όροφο βρίσκεται και ο συντονιστής οργάνωσης των ακαδημιών και του κεντρικού δικτύου της ΑΕΚ όπως και ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών.

Στο 3ο όροφο συνυπάρχουν η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ, το εμπορικό τμήμα και τα τμήματα μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων.

Η ΝΕΑ ΤΡΟΠΑΙΟΘΗΚΗ

Ο 4ος όροφος είναι ίσως και ο πιο βαρύς, τουλάχιστον σε ότι αφορά… τόνους ιστορίας, αφού σε αυτόν φιλοξενείται η νέα τροπαιοθήκη του συλλόγου. Τα κύπελλα της ΑΕΚ έχουν μπει κι αυτά σε μια τάξη, σε αντίθεση με όσα συνέβαιναν τα τελευταία χρόνια και τοποθετήθηκαν με έναν τρόπο αρκετά παραπλήσιο σε αυτόν που τους αρμόζει (αν λάβουμε ως δεδομένο ότι ακριβώς αυτό που τους αρμόζει είναι μια θέση στο μουσείο της ομάδας στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας).

Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

Στον 4ο όροφο βρίσκεται και το γραφείο του Δημήτρη Μελισσανίδη το οποίο είναι ιδιαίτερα επιβλητικό με την Αγια Σοφιά να δεσπόζει σε ορισμένα σημεία. Ιδιαίτερα η φωτογραφία του συμβόλου της Πόλης σε έναν… τεχνητό του τρούλο ακριβώς πάνω από το γραφείο, ήταν αρκετά εντυπωσιακή και συγκέντρωσε τα βλέμματα.

ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ '89

Στον ίδιο όροφο φιλοξενούνται και τα γραφεία του διευθύνοντος συμβούλου, Αλέξη Δέδε, της εταιρείας "Δικέφαλος 1924" και της γενικής διευθύντριας της ΠΑΕ, Αγγελικής Αρκάδη. Στην άλλη άκρη του ίδιου ορόφου είναι το γραφείο του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος επέλεξε για μοναδικό τόνο διακόσμησης ένα επεξεργασμένο πρωτάθλημα από το πρώτο (και πιο έντονο) πρωτάθλημα της προπονητικής του καριέρας: Ένα πανοραμικό κάδρο από τη φιέστα του 1989 στη Φιλαδέλφεια στο ματς με τον ΠΑΟΚ, με την ημερομηνία και την επιγραφεί "είμαστε πια πρωταθλητές". Με δεδομένο πως η ημερομηνία λόγω της φετινής περίστασης (7 Μαϊου είναι και ο φετινός τελικός Κυπέλλου) είναι κάπως ιδιαίτερη υπήρξαν δημιουργήθηκαν κάποιες σκέψεις και -αναπόφευκτες- συζητήσεις.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΥΠΟΥ "ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΕΝΑΚΗΣ"

Στον 5ο και τελευταίο όροφο βρίσκεται η αίθουσα τύπου Η οποία κατόπιν επιθυμίας του Δημήτρη Μελισσανίδη έχει ονομαστεί αίθουσα "Γιάννης Ξενάκης", προς τιμήν του εκλιπόντος δημοσιογράφου κι επί σειρά ετών ρεπόρτερ της ΑΕΚ. Πρόκειται για μία κίνηση που έτυχε -όπως αναμενόταν και είναι απολύτως λογικό- θερμής αποδοχής από τον δημοσιογραφικό κόσμο, τόσο της ΑΕΚ όσο και γενικότερα.

Στον ίδιο όροφο υπάρχει το γραφείο του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Ανδρέα Δημάτου καθώς και το δημιουργικό τμήμα που επιμελείται οτιδήποτε έχει σχέση με την γραφιστική στο επίσημο site, στο match programme και βέβαια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αίθουσα Τύπου "Ιωάννης Ξενάκης" στα νέα γραφεία της ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK