Η μελέτη υπογειοποίησης για την "Αγιά Σοφιά" έχει... δρόμο

Δεν έχει έρθει ακόμη προς ψήφιση από την Περιφέρεια η μελέτη υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια, έργο που θεωρείται απαραίτητο για την εξέλιξη του γηπέδου της ΑΕΚ. Πότε προβλέπεται...

Τον επόμενο μήνα θα έρθει προς έγκριση στο περιφερειακό συμβούλιο η μελέτη της υπογειοποίησης που θα συνοδεύσει το έργο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στις δύο επόμενες συνεδριάσεις το εν λόγω ζήτημα δεν συμπεριλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη, ωστόσο από τον Νοέμβριο όλα δείχνουν ότι θα μπει στην ατζέντα, καθώς η εν λόγω παρέμβαση -που θα χρηματοδοτηθεί αποκλειστικά από την Περιφέρεια Αττικής- θεωρείται πολύ σημαντική για την εξέλιξη και τη βιωσιμότητα του έργου.

Ουδείς αυτήν την ώρα μπορεί να προδικάσει με απόλυτη ασφάλεια το αποτέλεσμα, είναι όμως σαφές ότι η έγκριση έχει περισσότερες πιθανότητες από τη μη... έγκριση.

Έτσι κι αλλιώς οι ιθύνοντες της Περιφέρειας έχουν πειστεί ότι το συγκεκριμένο έργο θα διασφαλίσει την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας από το κυκλοφοριακό χάος τις ώρες που η ΑΕΚ θα χρησιμοποιεί το γήπεδο και ότι θα δώσει σημαντικές λύσεις στο εν γένει κυκλοφοριακό πρόβλημα της περιοχής.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.