Την πρώτη τους εμφάνιση με την τρίτη ροζ φανέλα θα κάνουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Μια φανέλα που έχει προκαλέσει συζήτηση από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε και η αλήθεια είναι πως τα σχόλια ήταν πολλά και... διαφορετικά.
Πάρτε μια γεύση από το πώς θα παρουσιαστούν οι παίκτες του Ζοζέ Μοράις στο ντέρμπι:


Ο Αϊζάια Τόμας πέρασε πολλά για να 'σκάει' ακόμα
Ο Αϊζάια Τόμας πάτησε σε παρκέ, για πρώτη φορά μετά τις 22 Μαΐου του 2018. Μεσολάβησε η τελευταία 'δόση' από όσα 'πληρώνει' για τη λάθος διάγνωση των Σέλτικς.

Γιατί το ελληνικό μπάσκετ δεν βγάζει πια σουτέρ
Πώς είναι δυνατόν το ελληνικό μπάσκετ να μη βγάζει σουτέρ στην εποχή του σουτ; Μια καλή ερώτηση, στην οποία προσπαθούν να απαντήσουν στον Γιάννη Φιλέρη, ο Κώστας Σορώτος και ο Γιώργος Λιμνιάτης.

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας
Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!