Μεγάλο βήμα για την Αγιά Σοφιά! Εγκρίθηκε η υπογειοποίηση

Ένα ακόμη μεγάλο βήμα για την έκδοση της οικοδομικής άδειας για το γήπεδο. Γι αυτό είχε πει ο Μελισσανίδης το περίφημο "Δούρου Αρένα".Εστάλη την Τετάρτη από την Περιφέρεια προς τον Δήμο με κοινοποίηση και στη "Δικέφαλος 1924" το χαρτί της έγκρισης της μελέτης.

Όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ την Πέμπτη, εστάλη την Τετάρτη από την Περιφέρεια προς τον Δήμο με κοινοποίηση και στη "Δικέφαλος 1924" το χαρτί της έγκρισης της μελέτης "ταπείνωση και κάλυψη οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια".

Πρόκειται με άλλα λόγια για την έγκριση της υπογειοποίησης, μία από τις βασικότερες -αν όχι η σημαντικότερη- προϋποθέσεις που είχε πλέον απομείνει για να τελειώνει η ΑΕΚ με την άδεια.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την ανέγερση της "Αγιάς Σοφιάς".

Αξιοσημείωτο είναι ότι αυτή η έγκριση ήταν το βασικό αντικείμενο της συνάντησης που είχε γίνει πριν από ένα χρόνο (13/10/2015) στην Περιφέρεια και μετά ενθουσιασμένος ο Μελισσανίδης είχε βγει και είχε πει το περίφημο "Δούρου Αρένα".

Στην ΑΕΚ -πέραν της δεδομένης ικανοποίησης για τη στάση της Περιφερειάρχη Αττικής, κυρίας Δούρου που δείχνει απόλυτα συνεπής στα όσα είχε πει στους ανθρώπους του συλλόγου- θεωρούν ότι όλα πήγαν καλά, χάρη κυρίως στις ενέργειες του Αντιπεριφερειάρχη κ. Καραμάνου, αλλά και του αρμόδιου Διευθυντή κ. Φλώρου

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.