Νέες -εσωτερικές- επαφές και οριστικές αποφάσεις

Ο Τιμούρ Κετσπάγια συναντήθηκε χθες με τους Μιλοβάνοβιτς-Ντε Μπαρτόλο και από σήμερα με την επιστροφή του Μπάγεβιτς από το εξωτερικό θα υπάρξει νέα επαφή για το μεταγραφικό. Τουλάχιστον μία προσθήκη μέχρι την άλλη εβδομάδα.

Νέες -εσωτερικές- επαφές και οριστικές αποφάσεις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τιμούρ Κετσπάγια επέστρεψε στην Αθήνα την Τρίτη και έπεσε κατευθείαν στη δουλειά μαζί με τους συνεργάτες του προκειμένου να είναι όλα έτοιμα ενόψει της πρώτης προπόνησης της ΑΕΚ το προσεχές Σάββατο στο αθλητικό κέντρο των Σπάτων. Ο Γεωργιανός τεχνικός, είχε χθες κάποιες επαφές με τους ανθρώπους που τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Αρχικά συναντήθηκε στα Σπάτα με τον αρχισκάουτερ του συλλόγου Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και συζήτησαν όσα αφορούν τις προσθήκες που θα γίνουν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Επιστροφή Μπάγεβιτς και νέα συνάντηση

Από σήμερα αναμένεται να υπάρξει και νέα συνάντηση στην οποία θα συμμετέχει και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, που επιστρέφει σήμερα από τη Βοσνία. Στη νέα συνάντηση δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια οριστική απόφαση ως προς κάποιον μεταγραφικό στόχο, αφού ο χρόνος μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία λιγοστεύει.

Τουλάχιστον μία προσθήκη μέχρι την άλλη εβδομάδα

Όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στο Κίελτσε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν, έχοντας κλείσει ακόμα μία -τουλάχιστον- μεταγραφή. Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται να γίνει κάποια επιπλέον προσθήκη ποδοσφαιριστή ο οποίος θα ταξιδέψει κατευθείαν στην Πολωνία για να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη αποστολή και να προλάβει να εξοικειωθεί πριν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις των «κιτρινόμαυρων» στο τέλος Ιουλίου.

Τι ψάχνει η ΑΕΚ

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ αυτή την περίοδο βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης ενός κεντρικού χαφ (που θα έχει ρόλο τρίτου χαφ στο ρόστερ), ενός αριστερού μπακ για να στελεχώσει τον Ντίντακ στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και ενός εξτρέμ και ενός σέντερ φορ που προορίζονται (τουλάχιστον με βάση τα όσα λέγονται στα Σπάτα) για βασικοί. Στις περιπτώσεις των δύο τελευταίων ρίχνουν ιδιαίτερα το βάρος στην ΑΕΚ, με πιο… ευαίσθητο θέμα αυτό του φορ για το οποίο χρειάζεται και προσοχή και ταχύτητα. Σε ότι έχει να κάνει με τη θέση του φορ, ο Ιμπραχήμα Μπαλντέ που έμεινε ελεύθερος από την Κράσνονταρ φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα, ωστόσο από την ΑΕΚ δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση (έστω ανεπίσημη).

Ξεκαθάρισμα

Πέραν των υπολοίπων -σοβαρών- ζητημάτων, ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει η λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στην Πολωνία. Εκκρεμούν ακόμα αρκετά ζητήματα, ο Κετσπάγια θέλει να είναι δίκαιος και να δει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες για να τους αξιολογήσει ο ίδιος (τουλάχιστον όσους έχουν συμβόλαιο), γεγονός που… βολεύει (οικονομικά) τη διοίκηση λόγω της πολιτικής της να μην πληρώνει αποζημιώσεις για συμβόλαια ποδοσφαιριστών που υπό κανονικές συνθήκες κανείς δεν θα τρελαινόταν να κρατήσει (π.χ. Μπουονανότε, Άρθο).

News 24/7

24MEDIA NETWORK