Ο... έρωτας της ΑΕΚ με τα Βαλκάνια φέρνει εξτρέμ και μεγαλομάνατζερ

Δημοσίευμα από τη Βοσνία αναφέρει προχωρημένες συζητήσεις της Ένωσης με εξτρέμ από τη Σερβία. Πρόκειται για τον Ντάρκο Λάζοβιτς της Τζένοα. Πώς η ΑΕΚ φέρεται μετά τον Μασούντ και τον ατζέντη Ρέζα Φαζέλι να ετοιμάζει... δουλειές και με άλλον μεγαλομάνατζερ. (VIDEO)

Η ιστοσελίδα "mozzartsport.com" αποκαλύπτει πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Τζένοα για να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της έναν ακόμη ποδοσφαιριστή από την πρώην Γιουγκοσλαβία.

Στην παρέα των Τσόσιτς, Λιβάγια, Βράνιες φημολογείται πως μπορεί να ενταχθεί ο Σέρβος, Ντάρκο Λάζοβιτς της Τζένοα.

Ο 27χρονος εξτρέμ, που οι Βόσνιοι υποστηρίζουν ότι υπολογίζεται από τον προπονητή της ιταλικής ομάδας, παρά το γεγονός πως μετρά μόλις 12 συμμετοχές φέτος, μπορεί να έρθει στην ΑΕΚ με ενοίκιο 150.000 ευρώ για τους επόμενους έξι μήνες.

Αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον στην περίπτωσή του είναι ότι συνδέεται μανατζερικά με τον μεγαλοατζέντη, Φάλι Ραμαντάνι. Εφόσον ισχύει το ρεπορτάζ των Βόσνιων, τότε φανερώνεται προσπάθεια της Ένωσης να ανοίξει... δουλειές με έναν ακόμη σπουδαίο agent, μετά τον Ρέζα Φαζέλι του Μασούντ Σοτζέι.

 

Photo Credits: AP Photo/Paolo Giovannini

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.