Ο Γιάκομπ πρέπει να κάνει τεράστιο σκόντο για Ελλάδα

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει ακουστεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τόσο για την ΑΕΚ όσο και για τον Ολυμπιακό. Ο Κλαούντιο Γιάκομπ, ο ελεύθερος χαφ από την Γουέστ Μπρομ, φέρεται να προτάθηκε εκ νέου στην πρωταθλήτρια, αλλά το κασέ του δεν ταιριάζει γενικά στα μέρη μας.

Ο 31χρονος μέσος Κλαούντιο Γιάκομπ έμεινε ελεύθερος από την Γουέστ Μπρομ και συνεχίζει ν' αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο πολύπειρος Αργεντινός, παρότι free στην αγορά, διαθέτει "βαρύ" κασέ και σε περίπτωση που η ΑΕΚ αποφάσιζε να κάνει την κίνησή της (όπως γράφεται τις τελευταίες ώρες) θα χρειαζόταν να γίνει η υπέρβαση της υπέρβασης...

Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο δύο φορές διεθνής με την ομάδα της Αργεντινής λάμβανε εβδομαδιαίως από την Γουέστ Μπρομ ένα ποσό κοντά στις 60.000 λίρες, δηλαδή κάπου 67.000 ευρώ.

Το συνολικό πακέτο το χρόνο -σύμφωνα πάντα με τους Βρετανούς- ξεπερνούσε τα 3.000.000 ευρώ...

Τα ποσά παραπάνω, δύσκολα κάποια ελληνική ομάδα θα τα έδινε όσο και ποιοτικός να ήταν ο ποδοσφαιριστής.

Τώρα, αν ο Γιάκομπ είναι αποφασισμένος να πέσει κάτω από τα μισά του κασέ του, κανείς δεν το ξέρει ακόμη. Η περίπτωσή του, πάντως, είναι εξαιρετικά δύσκολη...

Μ.Ν.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.