Οι ατάκες του Χιμένεθ για τη διαιτησία

Πώς σχολίασε ο Μανόλο Χιμένεθ τις αποφάσεις του ρέφερι Διαμαντόπουλου στο ξεκίνημα του αγώνα και τι θέλει από τους παίκτες του να πράττουν σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Όποιος παρατήρησε τον Μανόλο Χιμένεθ στην πρώτη φάση που η ΑΕΚ διαμαρτύρεται για πέναλτι (τράβηγμα Μελιόπουλου σε Λάζαρο που έγινε εκτός περιοχής), θα είδε έναν εξαγριωμένο άνθρωπο. Που μαζί με τον Βασίλη Δημητριάδη έψαχναν το "δίκιο" τους στον τέταρτο.

 

Λίγο ο χρόνος που μεσολάβησε, ίσως το γεγονός πως το 1-0 έγινε από τον εκτεθειμένο Βράνιες, και πολύ πιο πολύ το "καθαρό" 4-0 κάλμαραν τον Ισπανό προπονητή. Φάνηκε αυτό στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, αφού συνέχεια επέλεξε να μην δώσει ιδιαίτερη.

Αρκέστηκε να πει μετά από ερώτηση πως "είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που αντέδρασαν οι παίκτες μου μετά από αυτά τα λάθη. Να τα ονομάσουμε λάθη. Εγώ πάντα λέω ότι οι διαιτητές είναι άνθρωποι και το ανθρώπινο λάθος θα πρέπει να συγχωρείται. Η αλήθεια είναι ότι επειδή παίζουμε πάρα πολλά, αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν έχουμε την τύχη με τους διαιτητές. Δεν την είχαμε ούτε με τη Ντιναμό ούτε σήμερα. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δίνουμε το 100%".