Στην ανατροπή πίστεψαν οι... τρελοί. Σαν τον Λιβάγια!

Στο ημερολόγιο ενός "τρελού" που ξέρει καντάρια μπάλα έχει καταγραφεί μια μυθική ατάκα που αποτυπώνει στο 100% όλα αυτά που τον συνόδευαν όταν τ' όνομά του βγήκε στο προσκήνιο για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ο Μάρκο Λιβάγια πίστευε στην ανατροπή και το είπε στους συμπαίκτες του πριν μπει στο γήπεδο!

Στην ανατροπή πίστεψαν οι... τρελοί. Σαν τον Λιβάγια!
EUROKINISSI

Ο Μάρκο Λιβάγια πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό στο κυριακάτικο ντέρμπι της ανατροπής στο ΟΑΚΑ (24/9).

Μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Κλωναρίδη. Μπορεί να μην σκόραρε ξανά σε ματς, αλλά έκανε... μαγικά πράγματα παρέα με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Και πώς να μην κάνει; Αφού από το μπρέικ του ημιχρόνου ήταν αποφασισμένος ή μάλλον ήξερε ότι θα γίνει η ανατροπή.

Εντός των αποδυτηρίων ο Κροάτης που από φορ εξελίσσεται σ' ένα "10αρι" ζηλευτό είχε πει στους συμπαίκτες του και τον προπονητή του: " Μπαίνω και το γυρίζουμε..."

Πράγματι, ο Λιβάγια πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, η ΑΕΚ δέχθηκε και δεύτερο γκολ, ωστόσο αυτός έμεινε πιστός στην υπόσχεση που έδωσε στους συμπαίκτες στην ανάπαυλα και τα κατάφερε αποδεικνύοντας ότι είναι ένας " man of his word".

Στην ανατροπή πίστεψαν οι... τρελοί. Σαν τον Λιβάγια!
EUROKINISSI

ΣΑΝ ΝΑ... ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Ο "ML10" της ΑΕΚ για ένα ολόκληρο ημίχρονο, εκτός του ότι έπαιζε σαν... δαιμονισμένος και με μαεστρία τους αμυντικούς του Ολυμπιακού είχε και ρόλο προπονητή!

Βλέποντας τον Χιμένεθ να "ουρλιάζει" για να βγουν οι παίκτες του μπροστά, δύο-τρεις... κλονισμούς τους έπαθε και ο Κροάτης, φωνάζοντας επίσης στις γραμμές να ανέβουν ψηλά και να μην κλειστούν πίσω για κανένα λόγο.

Με το αριστερό πόδι ο Λιβάγια έκανε ντρίμπλες και με τα χέρια νεύματα στους συμπαίκτες του να ανέβουν.

Στη δε φάση που μοιράζει την ασίστ στον Μάνταλο για την ολική ανατροπή φεύγει και πανηγυρίζει μόνος του σαν να μην υπάρχει... αύριο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK