Σύμπραξη Λαφαζάνη – Βασιλόπουλου κατά "Αγιάς Σοφιάς"!

"Μάχη" με φόντο την επικείμενη έκδοση οικονομικής άδειας του γηπέδου της ΑΕΚ, με τον ηγέτη του ΛΑΕ να καλεί τον Δήμαρχο Βασιλόπουλο να μην υπογράψει τηρώντας τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και τον Ανδρέα Δημάτο να σχολιάζει ειρωνικά ότι..."δηλώνει και ΑΕΚτζής"!

Σύμπραξη Λαφαζάνη – Βασιλόπουλου κατά "Αγιάς Σοφιάς"!
Γήπεδο ΑΕΚ INTIME SPORTS

Τι κι αν για την έκδοση της οικονομικής άδειας, του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, απομένει μόνο να υπογράψει ο Δήμος Νέας Χαλκηδόνας – Νέας Φιλαδέλφειας την υψομετρική μελέτη. Τι κι αν ακόμη και το ΥΠΑΠΕΝ έχει στείλει έγγραφο στην Δημοτική Αρχή, που την καλεί να...υπακούσει στη νομιμότητα, προχωρώντας την εν λόγω διαδικασία μετά και την έγκριση του ΚΕΣΑ.

Ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος βρήκε σήμερα... σύμμαχο την ΛΑΕ του Παναγιώτη Λαφαζάνη, που τον καλεί να μην... υποκύψει "σε πιέσεις και εκβιασμούς" και κατά επέκταση να μην κάνει πίσω σε σχέση με τις προεκλογικές του δεσμεύσεις...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΛΑΕ: «H θεματική Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΛΑϊκής Ενότητας, αποδοκιμάζει όλες τις πιέσεις και τους εκβιασμούς που ασκούνται στο Δήμαρχο της Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας από την Κυβέρνηση, την Περιφέρεια Αττικής και τη Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, με αφορμή την έκδοση οικοδομικής άδειας του γηπέδου, ώστε να ενεργήσει σε βάρος της πόλης και των πολιτών της Νέας Φιλαδέλφειας, παραβιάζοντας, επιπροσθέτως και το προεκλογικό του πρόγραμμα στο συγκεκριμένο ζήτημα.Η Θ.Τ.Α. της ΛΑΕ δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση της στη Δημοτική αρχή στον δίκαιο αγώνα της, για να προστατεύσει τα συμφέροντα της πόλης της και των κατοίκων της, απέναντι στην βουλιμία επιχειρηματικών συμφερόντων»!

Η συγκεκριμένη κίνηση προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτου, μέσω facebook, ο οποίος σχολίασε με καυστικό τρόπο την ανακοίνωση, “στοχοποιώντας” τον επικεφαλής του κόμματος - και πρώην ΥΠΑΠΕΝ - Παναγιώτη Λαφαζάνη.

"Γνωρίζει καλά εκείνος που κράτησε με το έτσι θέλω την ΜΠΕ για έξι μήνες με το έτσι θέλω στο συρτάρι του και δηλώνει και ΑΕΚτζής...Περιμένετε τώρα μην ζητήσουν να γίνει το ποδηλατοδρόμιο στη Νέα Φιλαδέλφεια γιατί έχουν και τεράστιο... ενδιαφέρον για τα τμήματα της ερασιτεχνικής!",.

News 24/7

24MEDIA NETWORK