Τα "πήραν" στην ΑΕΚ με Αθλητική Κυριακή

Καθόλου καλά δεν έκατσε στην ΑΕΚ ο μονόλογος του ΠΑΟΚ, όπως τον χαρακτήρισε, στη δημόσια τηλεόραση. Έξαλλοι στην Ένωση με την Αθλητική Κυριακή και εντός των επόμενων ωρών θα εκδώσουν επίσημη ανακοίνωση.

Η παρουσία των Παντελή Κωνσταντινίδη και Κυριάκου Κυριάκου για αρκετή ώρα στην Αθλητική Κυριακή έκανε έξαλλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ!

Η "κιτρινόμαυρη" τοποθέτηση θέλει την Ένωση ν' απευθύνεται στη διοίκηση της ΕΡΤ, καθώς θεωρεί unfair και καθαρά μεροληπτικό και αντιδεοντολογικό προς την ομάδα αυτό που έγινε στην ιστορική εκπομπή με τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ, τη στιγμή που μία υπόθεση κρίνεται σε εν εξελίξει δικαστική υπόθεση.

"Υπάρχει μια δικαστική διαδικασία σε εξέλιξη και περιμέναμε από τη δημόσια τηλεόραση να τηρήσει ουδέτερη στάση και όχι να προχωρήσει σε live εξέταση μαρτύρων..."

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).