Τερίμ vs. Ουζουνίδης στο ΟΑΚΑ

Το πολυαναμενόμενο φιλικό - πρόβα τζενεράλε της ΑΕΚ για τα ευρωπαϊκά παιχνίδι του Champions League ανακοινώθηκε από την αντίπαλό της...

Με την Γαλατασαράι θα παίξει τελικά η ΑΕΚ στις 31 Ιουλίου για να κάνει τ' αποκαλυπτήρια της πριν τις ευρωπαϊκές "μάχες" του Champions League.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη "έψηνε" ένα μεγάλο φιλικό το τελευταίο διάστημα, ακούστηκαν αρκετές ομάδες, ωστόσο η "εκλεκτή" είναι αυτή του Φατίχ Τερίμ.

Η ανακοίνωση ήρθε από το τουρκικό κλαμπ που σε σχετική ανακοίνωση γνωστοποίησε πως στις 31 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ στις 20:00 θα παίξει με την πρωταθλήτρια, όντας κι εκείνη η πρώτη ομάδα της Τουρκίας στο περσινό πρωτάθλημα.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.