To 33 του... Χριστού και κατευθείαν στα Σπάτα

Ο Ούγκο Αλμέιδα θα βρεθεί το απόγευμα της Δευτέρας (18/7) στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων αφού τόσο ο ίδιος όσο και η ΑΕΚ θέλουν να επισπεύσουν την ένταξή του στην ομάδα. Επέλεξε τον αριθμό "33" ο Πορτογάλος.

To 33 του... Χριστού και κατευθείαν στα Σπάτα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ούγκο Αλμέιδα ήρθε με… φόρα στην ΑΕΚ αφού η πρώτη εικόνα των ανθρώπων της "Ένωσης" από τον Πορτογάλων είναι απολύτως θετική ως προς τη διάθεση. Με το που ολοκληρώθηκαν οι ιατρικές εξετάσεις (και ενώ βρίσκεται στην Αθήνα από τις τρεις το πρωί) ζήτησε από τους δύο ατζέντηδες που τον συνοδεύουν να τελειώσουν άμεσα με τα διαδικαστικά προκειμένου να βρεθεί στα Σπάτα και να προπονηθεί από σήμερα κιόλας.

Το παραπάνω επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Αλμέιδα κατά την παρουσίασή του στους δημοσιογράφους στα γραφεία της "Ένωσης" λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωσή του.

Σε ότι έχει να κάνει με την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται αυτή την εποχή, ο Αλμέιδα ενημέρωσε τους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι προπονούνταν με δικό του γυμναστή, με τον οποίο οι "κιτρινόμαυροι" έχουν έρθει σε επαφή για όσα πρέπει να γνωρίζουν σχετικά με το σημείο που είναι αυτή τη στιγμή ο Πορτογάλος φορ.

TO... 33 ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Από εκεί και πέρα στα πιο… διαδικαστικά, ο Ούγκο Αλμέιδα επέλεξε και τον αριθμό της φανέλας του για τη νέα σεζόν. Ο 32χρονος επιθετικός της "Ένωσης" διάλεξε τον αριθμό "33" λόγω της "ηλικίας του Χριστού" όπως είπε ο ίδιος, ο οποίος προφανώς δεν γνωρίζει ότι ο συγκεκριμένος αριθμός έχει τη δική του ιστορία στην ΑΕΚ λόγω του ανθρώπου που ενεπλάκη στη μεταγραφή του: Του Νίκου Λυμπερόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αλμέιδα: "Να πάρω το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ"
ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ: Παίκτης της ΑΕΚ ο Αλμέιδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK